foto/ 'kad se baka ponaša kao srednjoškolka'

'Ovakvo poziranje te čini očajnom, boli gledati': Madonna pokazala stražnjicu i zgrozila pratioce na mrežama

Showbizz 28.01.22, 14:12h

'Ovakvo poziranje te čini očajnom, boli gledati': Madonna pokazala stražnjicu i zgrozila pratioce na mrežama
Posebnu pozornost privukla je fotka na kojoj je pozirala leđima okrenuta kameri, a njena stražnjica čudnog oblika došla je u prvi plan

 

 

 

Madonna posljednjih godina privlači više pozornosti provokativnim i bizarnim objavama na Instagramu, nego svojom muzikom koja joj je donijela svjetsku slavu.

 

63-godišnja pjevačica sada je postavila niz fotografija na kojima pozira u mrežastim čarapama, korzetu i dugom kaputu u vojničkom stilu.

 

Posebnu pozornost privukla je fotka na kojoj je pozirala leđima okrenuta kameri, a njena stražnjica čudnog oblika došla je u prvi plan.

 

“Kraljica fotošopa”, “Baka se ponaša kao srednjoškolka”, “Volim je, ali tužno je gledati šta radi svom tijelu”, “Je li s njom sve u redu?”, “Ovakvo poziranje te čini očajnom”, “Baka je ponovno smiješna, daj sjedi, umorila si se”, “Ova stražnjica je jedno veliko NE”, “Ova stražnjica je toliko umjetna da boli gledati”, samo su neki od stotina komentara razočaranih fanova.


Inače, Madonni zamjeraju i što na fotografijama pomlađuje lice do neprepoznatljivosti.

 

“Žao mi je što nije svjesna da vrijedi puno više od lažnih slika”, “Nekad si bila idol, sad si predmet ismijavanja”, poručili su joj ogorčeni pratitelji.

 

madonna

 

(Hayat, DEPO PORTAL/rm) 

 

BLIN
KOMENTARI