na sastanku stranke u gacku

Trivić: Obećavali su nam vojsku RS, a sada pozivaju Izetbegovića i Čovića u NSRS, apsurdno je...

Front 28.01.22, 13:09h

Trivić: Obećavali su nam vojsku RS, a sada pozivaju Izetbegovića i Čovića u NSRS, apsurdno je...
- Nama često kažu da mnogo kritikujemo. Međutim, kada ne bismo bili jasni, glasni i konkretni govoreći o svemu što ne valja, stekao bi se utisak da je sve u redu, a mi možemo samo da nadogradimo to. Ali malo šta je u redu - kazala je Trivić

 

 

 

Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić je na sastanku Opštinskog odbora ove stranke u Gacku žestoko kritikovala aktuelnu vlast u RS-u naglasivši da su institucije, koje treba da služe narodu, u potpunosti zarobljene: 

 

- I to ne samo od stranaka koje vrše vlast, nego i od njihovih klanova koji za cilj imaju samo lično bogaćenje. Stvorili su antisistem koji održavaju na produkovanju straha kod ljudi. Jedan dan slušamo kako će se praviti vojska Republike Srpske, kako ćemo se razdružiti sa FBiH, a drugi dan se pozivaju Bakir Izetbegović i Dragan Čović da sa svečane govornice Narodne skupštine Republike Srpske predlažu razrješenje problema. Apsurdno, rekla je Trivić. 

 

Ona je rekla da je njen, cilj PDP-a i partnerskih stranaka i pojedinaca, umjesto trenutnog anisistema stvoriti sistem koji će omogućiti razvoj Republike Srpske, prenosi BN

 

- Nama često kažu da mnogo kritikujemo. Međutim, kada ne bismo bili jasni, glasni i konkretni govoreći o svemu što ne valja, stekao bi se utisak da je sve u redu, a mi možemo samo da nadogradimo to. Ali malo šta je u redu. Ovi ljudi koji sada vrše vlast i vode institucije usudili su se da uništavaju i zdravstvo. Imali smo aferu 'kiseonik' koja još traje. Otimali su na maskama, na respiratorima, na drugim medicinskim sredstvima i igrali se sa zdravljem ljudi. Nema konkretnijeg pokazatelja koliko je loše stanje i na šta su sve spremni, rekla je Trivić.

 

(BN, DEPO PORTAL/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI