FOTO/ Osumnjičen za ucjenu direktora Investiciono-razvojne banke

Uhapšen muškarac koji je objavio fotografije zbog kojih je 'pometen' gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović

Hronika 28.01.22, 10:01h

Uhapšen muškarac koji je objavio fotografije zbog kojih je 'pometen' gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović
Kako su mediji ranije pisali, Marko Munjiza je objavio fotografije zbog kojih je gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović podnio ostavku, nakon čega su u Prijedoru održani vanredni izbori za tu funkciju

 

 

M.M. iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ucjena na štetu lica D.V, saopšteno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

 

Nezavisne novine saznaju da je uhapšen Marko Munjiza, a pojedini mediji prenose da je uhapšen zbog ucjenjivanja direktora Investiciono-razvojne banke Dražena Vrhovca.

 

marko-munjiza

 

M.M. je uhapšen sinoć neposredno nakon što je preuzeo novac koji je zahtijevao od oštećenog da bi prestalo sa daljim iznošenjem informacija koje škode njegovoj časti i ugledu, istaknuto je u saopštenju MUP-a RS.

 

U toku su pretresi vozila i prostorija koje koristi osumnjičeni.

 

Ovu operativnu akciju pod nazivom "Provajder" sproveli su pripadnici Uprave MUP-a RS za organizovani i teški kriminalitet, postupajući prema naredbi Okružnog suda u Prijedoru.

 

U Upravi za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u toku je kriminalistička obrada M.M. iz Prijedora osumnjičenog za ucjenu, nakon koje će biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

 

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor odlučiće o stavljanju prijedloga za određivanje pritvora, pišu Nezavisne novine.

 

Kako su mediji ranije pisali, Marko Munjiza je objavio fotografije zbog kojih je gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović podnio ostavku, nakon čega su u Prijedoru održani vanredni izbori za tu funkciju.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI