foto/ OPET JE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE

Grudi prekrila samo kristalima, a donji veš se ni ne nazire... Karleuša u najvrelijem noćnom izdanju zagolicala maštu fanovima...

Showbizz 25.01.22, 12:18h

Grudi prekrila samo kristalima, a donji veš se ni ne nazire... Karleuša u najvrelijem noćnom izdanju zagolicala maštu fanovima...
I taman kad mnogi pomisle da više nema stajlinga kojim može iznenaditi, ona brže-bolje to demantuje

 

 

 

Jelena Karleuša održala je spektakularni nastup u Dubaiju, u najvećem plutajućem klubu na svijetu, nakon kojeg je ostala da odmara u pomenutom luksuznom mjestu.

 

Pop zvijezda koristi svaki trenutak da se opusti i odmori, ali i da ostavi skoro 2,5 miliona pratilaca na Instagramu bez daha.

 

I taman kad mnogi pomisle da više nema stajlinga kojim može iznenaditi, ona brže-bolje to demantuje.

 

Jelena je i ovoga puta "zapalila" Instagram, a tome svjedoče i mnogobrojni lajkovi, ali i emotikoni vatrica ispod ove objave.

 

 

Karleuša je na novim fotografijama prekrivena samo tilom i kristalima, a u prvom planu su bujne grudi, ali mnoge intrigira dio niže od struka, jer se donji veš ne nazire.

 

Aksesoare je potpuno uklopila uz stajling, te je oko vrata imala ogrlicu od kristala, koja je savršeno ispratila minijaturni dio šljaštećeg bikinija.

 

"Da li je neko za kasno noćno kupanje?", kratko je napisala Jelena.

 

"Ovo je prava Diva", "Kao kristalna kraljica", "Bombo", "Ostaćeš zauvek zapamćena", "Još jednom si dokazala ko je najzgodnija žena", "Vau, čoveče", samo su neki od komentara.

 

(NN, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI