FOTO/ Konačno otkriveno

Osvanule nove fotografije: Šta se krije iza ljubavne afere Tanje Savić i Draška Stanivukovića

Showbizz 23.01.22, 19:29h

Osvanule nove fotografije: Šta se krije iza ljubavne afere Tanje Savić i Draška Stanivukovića
Podsjetimo, mediji su u avgustu prošle godine brujali i o navodnoj aferi Stanivukovića sa rijaliti učesnicom Kijom Kockar, i to baš u periodu kada je ona bila jako medijski popularna

 

 

Navodna emotivna veza pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića mjesecima je bila jedna od glavnih tema u svijetu šoubiznisa. Doduše, nikada je nisu potvrdili, ali je nisu ni demantovali. U toku današnjeg dana pojavile su se njihove zajedničke fotografije koje su sačinjene u jednom restoranu poslije dužeg vremenskog perioda, pa su mnogi pomislili da su obnovili ljubavnu romansu, s obzirom na to da se prethodno spekulisalo da su raskinuli.

 

Kako Nova.rs saznaje, Tanja i Draško nikada nisu ni bili u ljubavnom odnosu, a cijela priča napravljena je zbog marketinga koji ide u korist oboma. Iako su se, donekle, javile simpatije među njima, ipak je ostalo samo na tome, razmjeni SMS poruka i poznanstvu.

 

tanja-savic-drasko-stanivukovic

 

„Cijela priča počela je u januaru prošle godine, kada su se pojavile zajedničke fotografije pjjevačice i gradonačelnika Banja Luke sa Jahorine, a potom sa jednog njenog nastupa gdje su uslikani zagrljeni. Tada su kružile spekulacije da su u tajnoj vezi, koju nikada nisu potvrdili, a ni totalno demantovali. Čak i kada su im se u više navrata postavljala konkretna pitanja na tu temu, oni nisu željeli da pričaju o tome, a Tanja je čak sve okretala na šalu. Međutim, ta priča krenula je baš kada je pjevačica imala velikih problema sa još uvijek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem pa joj je odgovaralo da se priča i piše o njenoj novoj ljubavi. Šta više, odgovaralo joj je jer Draško važi za pametnog dečka koji je na funkciji“, otkriva naš izvor i dodaje:

 

"Ona je lično pričala nekim prijateljima da među njima ne postoji ništa osim poznanstva i da joj odgovara da se priča da je sa Draškom u vezi. S druge strane, i Stanivukoviću je sve išlo u korist. Bez obzira na to što je javno predstavljao bivše devojke sa kojima se pojavljivao na javnim događajima, navodna veza sa Tanjom mu je došla kao "1" na "11". Naime, svojevremeno se u javnosti pojavio skandalozan snimak koji se dijelio preko Vajbera i drugih aplikacija za komunikaciju. Neki su tvrdili da su na njemu Stanivuković i njegov partijski drug Ivan Begić, koji su bili intimni, iako se Draško nije vidio na snimku", zaključuje izvor.

 

Podsjetimo, mediji su u avgustu prošle godine brujali i o navodnoj aferi Stanivukovića sa rijaliti učesnicom Kijom Kockar, i to baš u periodu kada je ona bila jako medijski popularna.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI