Dok traje potraga za 27-godišnjakom

Isplivala nova fotografija Mateja i Maje: Nestali mladić ljubi lijepu Splićanku

Hronika 20.01.22, 14:54h

Isplivala nova fotografija Mateja i Maje: Nestali mladić ljubi lijepu Splićanku
Maja Sopta je u svojoj jučerašnjoj ispovijesti navela da se "kaje što mu se nije javila na telefon"

 

 

 

O lijepoj Splićanki koja se posljednja čula s nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita, javnost u regionu bruji minulih dana, a nakon svih teorija zavjere, kao i njene ispovijesti sada se na YouTubeu pojavila i njihova zajednička fotografija.

 

Naime, da podsjetimo, Matej je nestao noć uoči Nove godine u Beogradu kada je istrčao iz kluba u Beton hali i otišao do Save promenade, gdje se približio rijeci. Maja Sopta je u svojoj jučerašnjoj ispovijesti navela da se "kaje što mu se nije javila na telefon", iako smo do sada imali nekoliko verzija njihovog kontakta kritične večeri.

 

- Matej i Maja se znaju odavno jer je njena majka njemu bila učiteljica, a takođe, on se druži s njenim bratom, koji nije pošao na novogodišnje putovanje u Beograd - podsjeća izvor.

 

maja-sopta-matej-peris

 

Maja Sopta je nakon što se saznalo za nju u javnosti da je povezana s Matejem, povukla se i obrisala sve profile na društvenim mrežama i nije željela komunikaciju s novinarima sve do juče. U međuvremenu, na internetu se pojavila njihova zajednička slika, koja pokazuje da se oni zaista druže.

 

Policija i 21. dana traga za nestalim Splićaninom.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI