Predsjednik crnogorske Vlade na Twitteru

Krivokapić inicirao smjenu Abazovića: 'Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru'

Front 20.01.22, 10:38h

Krivokapić inicirao smjenu Abazovića: 'Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru'
"U Skupštini Crne Gore podnio sam inicijativu za smjenu Dritana Abazovića i predložio ministra finansija i socijalne zaštite Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru", objavio je Krivokapić sinoć na Twitteru

 

 

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić priopćio je da je uputio inicijativu za smjenu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

 

"U Skupštini Crne Gore podnio sam inicijativu za smjenu Dritana Abazovića i predložio ministra finansija i socijalne zaštite Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru", objavio je Krivokapić sinoć na Twitteru.

 

Premijer Krivokapić je također objavio i dokument u kojem se navodi da Vlada podnosi zahtjev za sazivanje vanredne skupštinske sjednice za 3. februar u 11 sati.

 

Zastupnici političke stranke Ujedinjena reformska akcija (URA) i opozicijskih stranaka inicirali su glasanje o nepovjerenju Vladi Crne Gore, prenosi Tanjug.

 

Kako se navodi u inicijativi, koju je potpisao 31 zastupnik, smatraju kako je "jedno od osnovnih načela suvremene demokratije" da se Vladi provjeri podrška u Parlamentu.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI