VIDEO/ Ispovijest Maje S. na TV Prva

Prvi put se oglasila misteriozna Splićanka: Kajem se što se nisam javila Mateju

Hronika 19.01.22, 11:45h

Prvi put se oglasila misteriozna Splićanka: Kajem se što se nisam javila Mateju
Nakon što je informacija da je ona Matejev posljednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada

 

 

Maja S, misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario posljednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba "Gotik", kaže da joj je najviše žao što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova.

 

Potraga za nestalim Perišem traje bezmalo već 20 dana, a informacije koje imamo o toj večeri prilično su oprečne. Novo svjetlo na istragu bacio je podatak da je Periš kobne večeri u više navrata bio ili pokušao da ostvari kontakt sa Majom S, sugrađankom koja je u to vrijeme takođe boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom.

 

Ona je u glavni grad Srbije stigla prije Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, riječ je o djevojci koja redovno posjećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se vjerovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, vidjevši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

 

Nakon što je informacija da je ona Matejev posljednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S., sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

 

"Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i šta da rade", rekla je Maja S. emisiji "Eksploziv" na TV Prva koja će se emitovati večeras.

 

 

Ovo je prvi put da je Splićaka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

 

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama. Riječ je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u hedonističkom stilu života, a vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio narkotike, za razliku od njegovih prijatelja koji su to u više navrata demantovali.

 

Podsjetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere i utvrđeno je da je on trčao beogradskim ulicama iako ga niko nije jurio. Samo u jednom trenutku pokušao je da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gdje mu se gubi svaki trag.

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI