VIDEO/ Detalj koji je svima promakao

'Hajde sada ustani': Otkriva li deveta sekunda videosnimka novi detalj nestanka Mateja Periša?!

Hronika 17.01.22, 12:33h

'Hajde sada ustani': Otkriva li deveta sekunda videosnimka novi detalj nestanka Mateja Periša?!
Stranica "Nestali Matej Periš" navela je da se na tom snimku - koji je nastao nešto prije tri sata u noći nestanka - nalazi možda "najveći detalj koji je svima promakao"

 

 

Potraga za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita ušla je u 18 .dan.

 

Matej je u glavni graad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavio doček nove 2022. godine, a provod u beogradskom klubu "Gotik" pretvorio se u noćnu moru. O tome gdje je nestao već više o dvije nedjelje samo se nagađa, a policija i dalje pretražuje Savu i Dunav.

 

U medijima su se nedugo nakon Matejevog nestanka pojavili snimci sa nadzornih kamera na kojima se nestali Splićanin vidi kako trči beogradskim ulicama u majici kratkih rukava. Srpska policija objavila je i rekonstrukciju događaja i trenutno se pokušava otkriti razlog zbog koga se Matej u laganom trku kretao baš prema restoranu “Savanova”.

 

Na snimku koja se i ranije pojavio na društvenim mrežama vidljivo je Matejevo spuštanje stepenicama kod "Savanove", a šta se dogodilo nakon toga ostaje nepoznato.

 

Stranica "Nestali Matej Periš" navela je da se na tom snimku - koji je nastao nešto prije tri sata u noći nestanka - nalazi možda "najveći detalj koji je svima promakao".

 

Na devetoj sekundi snimka čuje se uzvik nepoznate osobe koja govori:

 

- Hajde sad ustani!

 

Policija tek treba da provjeri da li se radi o autentičnom zapisu.

 

Mladi Matej Periš iz Splita, podsjetimo, nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga Periš je oko 1.20 poslije ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se izgubio svaki trag.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI