MARINA PERAZIĆ O SVOM NEUSPJEŠNOM BRAKU

'Ćutala sam da bih sačuvala zube i vilicu': Pjevačica tvrdila da je muzičar tukao i kući doveo drugu ženu 'da se svi dobro zabave'

Showbizz 16.01.22, 10:03h

'Ćutala sam da bih sačuvala zube i vilicu': Pjevačica tvrdila da je muzičar tukao i kući doveo drugu ženu 'da se svi dobro zabave'
Iako imaju dvije odrasle kćerke, oni poslije rastanka nisu prestali da govore ružne stvari jedno o drugom. On pričama da je ona sponzoruša kojoj nikada nije bilo dovoljno novca i da mu je otela djecu, a ona da ju je fizički maltretrirao i kući doveo drugu ženu

 

 

 

Pjevačica Marina Perazić bila je velika zvijezda osamdesetih godina, a njena veza sa Ivanom Firčijem bila je predmet interesovanja javnosti, naročito nakon rastanka kada su iznijeli sav prljavi veš iz zajedničkog života.


Iako imaju dvije odrasle kćerke, oni poslije rastanka nisu prestali da govore ružne stvari jedno o drugom. On pričama da je ona sponzoruša kojoj nikada nije bilo dovoljno novca i da mu je otela djecu, a ona da ju je fizički maltretrirao i kući doveo drugu ženu.


- Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vrijedi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prijek po prirodi. Želio je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lijepe zube, nos, vilicu... Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo - rekla je ona svojevremeno, dok se on branio:


- Svaki put kada joj zatreba publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon određenog vremena pamti samo fotografija koja nam je objavljena u novinama. Iako to tada nije bilo prijatno, sve što se dešavalo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava - rekao je Ivan i ispričao svoj u stranu priče kako su se rastali.


- Jednog dana sam se vratio i zatekao prazan stan, jer je djecu odvela bez najave, što me je šokiralo i pogodilo - ispričao je Firči jednom prilikom.


(Blic/DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI