KRAH BRAKA, ALI ZAJEDNIČKI BIZNIS OSTAJE

Lijepa Sarajka Sarah Čerkez nakon promjene na privatnom planu: Istina o mom razvodu sa Arminom...

Showbizz 15.01.22, 09:59h

Lijepa Sarajka Sarah Čerkez nakon promjene na privatnom planu: Istina o mom razvodu sa Arminom...
Prošla godina donijela joj je i promjene na privatnom planu pa je tako lijepa Sarajka sa sada već bivšim suprugom Arminom Hadžićem, zajedničkom odlukom, u mirnom tonu, odlučila staviti tačku na dugogodišnji brak

 

 

Jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih manekenki Sarah Čerkez prošlu godinu završila je uspjesima na poslovnom planu, kada je riječ o njenom privatnom biznisu, dok joj modeling, kako ističe, sada predstavlja čisto zadovoljstvo.

 


Prošla godina donijela joj je i promjene na privatnom planu pa je tako lijepa Sarajka sa sada već bivšim suprugom Arminom Hadžićem, zajedničkom odlukom, u mirnom tonu, odlučila staviti tačku na dugogodišnji brak.


Sarah je za Avaz govorila o tom prijelomnom trenutku...


- Armin i ja smo se rastavili već prije sedam mjeseci i to nije nikakva tajna, to je odluka koju smo zajednički i u isto vrijeme donijeli... Nas dvoje smo lijep primjer, razveli smo se mirno i ostali veoma dobri prijatelji, kakvi smo bili i prije. Oboma nam je najvažniji interes djeteta i time se vodimo. Sretni smo jer smo oboje, u isto vrijeme, sazreli i donijeli istu odluku i niko nije pretrpio bilo kakvu štetu. Armin je divan i posvećen otac. Ono što je meni ta promjena donijela jeste puno veća posvećenost samoj sebi i Nimri.


Potvrdila je da će i dalje živjeti na relaciji između Sarajeva i Dubrovnika "zbog posla koji su zajednički napravili".


- Sada ja operativno sama vodim wok bar „Snogu“, tako da ću morati i dalje biti na relaciji Sarajevo – Dubrovnik – Zagreb.


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI