VIDEO/ 'MALTRETIRAJU SPRSKOG TENISERA'

Slučaj 'Đoković' postaje diplomatski skandal, Vučić odaslao poruku: Zašto se iživljavate? Zašto mu odmah niste uskratili vizu?!

Front 14.01.22, 20:42h

Slučaj 'Đoković' postaje diplomatski skandal, Vučić odaslao poruku: Zašto se iživljavate? Zašto mu odmah niste uskratili vizu?!
On je rekao i da će se Srbija "boriti za Đokovića" i da bilo kakva odluka u vezi sa nji, neće promijeniti "sud našeg naroda o narodu Australije koji izuzetno poštujemo i cijenimo, ali ni o Novaku Đokoviću"

 

 


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom ponovnog ukidanja vize Novaku Đokoviću da vlasti Australije "maltretiraju" srpskog tenisera.


U poruci koju je danas objavio na Instagramu, Vučić navodi:


- Ako ste htjeli Novaku Đokoviću da zabranite da po deseti put osvoji titulu, zašto mu odmah niste rekli da ne može da dobije vizu i zašto ga niste vratili odmah? Zašto ga maltetirate i zašto se iživljavate, ne samo nad njim i njegovom porodicom, već nad cijelom jednom nacijom?!


Predsjednik Srbije je u video poruci je rekao i da se oglasio nakon što je odluku o ukidanju vize pozdravio premijer Australije.


- Začuđen sam zbog činjenice da takve odluke mogu da donose izvršni organi vlasti, a poslije pravovaljanih sudskih odluka. Napadi i pritisci na Novaka Đokovića, na državljanina Srbije, na Srbina, iz nama nepoznatih razloga dostigli takve razmjere da je nemoguće za mene da se ne oglasim - naveo je Vučić.


On je rekao i da će se Srbija "boriti za Đokovića" i da bilo kakva odluka u vezi sa nji, neće promijeniti "sud našeg naroda o narodu Australije koji izuzetno poštujemo i cijenimo, ali ni o Novaku Đokoviću".

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI