Sretne vijesti za splitski par

Potvrđeno: Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu, a uskoro im je u planu i vjenčanje

Showbizz 12.01.22, 19:15h

Potvrđeno: Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu, a uskoro im je u planu i vjenčanje
Prinova bi trebala stići početkom ljeta, a šuška se i da par planira vjenčanje u martu

 

 


U oktobru prošle godine poput bombe odjeknula je vijest o novom paru na hrvatskoj muzičkoj sceni. Bliski izvori prvi su potvrdili da je splitski pjevač Petar Grašo (45) nakon prekida 25 godina duge ljubavi s Danijelom Martinović već neko vrijeme u vezi s pjevačicom i skladateljicom Hanom Huljić (30). A nova godina, čini se, donosi im još sretnih vijesti.

 

Naime, kako je potvrđeno redakciji Večernjeg lista, Hana Huljić je trudna! Prinova bi tako trebala stići početkom ljeta, a šuška se i da par planira vjenčanje u martu.Inače, taj mjesec pjevač ima i rođendan. Tačnije, 19. marta.

 

Podsjetimo, oboje su u prvim danima kad je javnost saznala za njihovu ljubav bili poprilično šutljivi. Međutim, nakon nekog vremena odlučili su da se neće skrivati stoga smo ih mogli vidjeti zajedno u šetnji Zagrebom, na Petrovim gažama, a zagrljeni su šetali i Baščaršijom u Sarajevu. Čini se da je samo trebalo proći malo vremena jer su i Hanin otac i skladatelj Tonči Huljić, kao i njezina prijateljica i kolegica Domenica Žuvela oboje bili vrlo iskreni u vezi nove ljubavi u Haninom životu.

 

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni - komentirao nam je Huljić prošle godine.

 

A ništa manje iskren nije bio ni sam Grašo kada je gostujući na Radio Dalmaciji krajem oktobra potvrdio vezu i komentirao da je jako sretan te da ga interes javnosti za tim zabavlja. Slično je rekao i u velikom intervjuu za Ekran.

 

- Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerovatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski "Meghan i Harry". Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Unatoč tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti - kazao je.

 

Njihova veza traje već neko vrijeme, a navodno je među njima zaiskrilo prošlo ljeto. Inače, Petar i Hana poznaju se od malih nogu jer Grašo godinama surađuje s njenim ocem Tončijem, zbog čega su brzo postali bliski obiteljski prijatelji, no čini se da je prijateljstvo ipak preraslo u nešto više nakon Grašinog prekida s dugogodišnjom partnericom Danijelom Martinović.

 

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI