PLIVA LI NEKO ILI NE

Ovo je snimak iz Save za koji je policija potvrdila da je nastao u noći Matejevog nestanka: Snimak je autentičan!

Hronika 12.01.22, 14:34h

Ovo je snimak iz Save za koji je policija potvrdila da je nastao u noći Matejevog nestanka: Snimak je autentičan!
– Postoji sumnja da je ušao u vodu, ali ne i potvrda toga, a snimke se još obrađuju i izoštravaju – napominje Gerovac

 

 


Hrvatska policija na konferenciji za medije govorila je o nestanku Mateja Periša i suradnji sa srpskom policijom. Potvrdili su da je snimka iz Save autentična i snimljena u to vrijeme, ali nisu mogli potvrditi je li na njoj čovjek ili neki predmet, a kamoli je li na njoj nestali Splićanin, a možete je pogledati ovdje.


Antonio Gerovac, pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije, rekao je da utvrđuju sve okolnosti i da se snimka obrađuje, prenosi Večernji list.


– Postoji sumnja da je ušao u vodu, ali ne i potvrda toga, a snimke se još obrađuju i izoštravaju – napominje Gerovac.


Dodao je kako je srpska policija napravila izniman posao oko praćenja Matejeva kretanja od trenutka izlaska iz kluba i do trenutka kada se smatra da je ušao u vodu.


– Pregledane su i snimke nakon toga kako bi se utvrdilo je li možda negdje izašao iz vode i slično. Mi možemo reći da je osoba odjevena poput Mateja došla do vode, ali ne postoji nitko tko to može sigurno tvrditi – istaknuo je.


– Snimka je autentična, ali pliva li netko ili ne pliva, to su zasad spekulacije. Ja u to ne bih ulazio, snimke se obrađuju. To je snimljeno te noći – rekao je.


Ravnateljstvo MUP-a u podne je objavilo nove informacije o nestanku Mateja Periša u Beogradu. Hrvatski policajci proteklih su dana boravili u Beogradu i našli su se kolegama iz srpskog MUP-a kojima pomažu u istrazi.

 

Tok presice pročitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI