Fudbaler uputio zvnično saopštenje

Konačno se oglasio Duško Tošić i odgovorio na Karleušine optužbe: 'Ja sam gospodin gdje god bio i šta god radio!'

Showbizz 10.01.22, 10:11h

Konačno se oglasio Duško Tošić i odgovorio na Karleušine optužbe: 'Ja sam gospodin gdje god bio i šta god radio!'
Sada se Duško Tošić oglasio na svom Instagram profilu prvi put ovim povodom

 

 

Jelena Karleuša je 7. januara prijavila svog supruga Duška Tošića da ju je tukao. Na mjesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, prvo pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posjekao lice. A sada se Duško Tošić oglasio na svom Instagram profilu prvi put ovim povodom.


- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i djelo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana djela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način.


- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, čekaću da vjetar prođe pored mene - napisao je Duško u saopštenju.

 

dusko-tosic-saopstenje

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI