video/ dramatično sučeljavanje na Face TV

Vlaisavljević: Zbog Vas mi govore da sam ku*va, krmača, sponzoruša, Čovićev megafon... Stevanović: Lažete!

Mediji 08.01.22, 22:58h

Vlaisavljević: Zbog Vas mi govore da sam ku*va, krmača, sponzoruša, Čovićev megafon... Stevanović: Lažete!
Ko lud?! Ja ako poludim, onda govorim istinu! Profesionalno sam poludio zato što bježite od teme razgovora! Isprovocirali ste me! - povikao je Hadžifejzović u jednom trenutku

 

 


Sve se usijalo u studiju Face TV u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika, varnice su sijevale na sve strane... Gosti CD-a su bili Sanja Vlaisavljević, savjetnica u Ministarstvu civilnih poslova BiH i dr. Dragan Stevanović, zamjenik predsjedavajućeg gradskog vijeća Grada Sarajeva.


Neposredan povod za ovaj dijaloški susret bile su nedavne kritike o Sarajevu danas koje je Sanja Vlaisavljević iznijela u emisiji RTRS-a, a na koje je, između ostalih, javno odreagovao i dr. Dragan Stevanović.


Govoreći o tome Vlaisavljević je navela da je zapravo u pitanju bila hiperbola koju niko nije shvatio...


Vlaisavljević: Ja nemam biološke roditelje! Šta ćemo sa tom rasističkom teorijom koju ste postavili?!


Stevanović: Nikakav problem!


Vlaisavljević: Senade, jeste li Vi kompletno poludjeli od ovog razgovora?!


Senad: Ko lud?! Ja ako poludim, onda govorim istinu! Profesionalno sam poludio zato što bježite od teme razgovora! Isprovocirali ste me!

 

Iako je isključivi koncept emisije Face to Face direktno sučeljavanje dva sagovornika, bez Senadovog moderiranja, u studiju je bila takva drama da se Senad morao uključiti u raspravu...


Pogledajte dramatično i šokantno sučeljavanje Sanje Vlaisavljević i Dragana Stevanovića, da je dr. Stevanović u jednom trenutku napustio emisiju, pa se vratio:

 

 

(DEPO PORTAL/ad)