Otac nestalog Splićanina za Prvu TV

Matejevi prijatelji u lošem stanju... Nenad Periš: Dobili su koronu, kao da su izgubili brata!

Hronika 08.01.22, 11:15h

Matejevi prijatelji u lošem stanju... Nenad Periš: Dobili su koronu, kao da su izgubili brata!
Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole, rekao je Nanad Periš

 

 

Otac nestalog Mateja Periša oglasio se za TV Prvu i kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina.
 

 

Nenad Periš je govorio i o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboljeli od korona virusa.

 


- Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da... Ja ne čitam te objave, mene interesuju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga... Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboljeli se. Teško je. Kao da su izgubili brata - rekao je on.

 

Na pitanje ima li pretpostavku gdje je želio da ode njegov sin, Nenad je rekao sliedeće:

 

- Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De facto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gdje je, možda po nekoj priči, ali nije mogao sam da se orijentiše po gradu - rekao je on.

 

Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu "Gotik" na savskom šetalištu u centru Beograda. Potraga za mladićem traje već devet dana, pogledajte kako izgleda.

 

(Alo.rs, DEPO POPRTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI