NISU SVI GOSTI ISTI

Aleksandar Stanković otkrio: 'Rambo Amadeus tražio mi je 500 eura za gostovanje u emisiji'

Mediji 02.01.22, 20:01h

Aleksandar Stanković otkrio: 'Rambo Amadeus tražio mi je 500 eura za gostovanje u emisiji'
- Rado bih ugostio Radu Šerbedžiju, no izgleda da od njega ništa. Bilo je još gostiju koje sam htio da ugostim, ali nisu došli u emisiju, poput Balaševića, Arsena Dedića… - otkrio je Aleksandar Stanković

 

 


U dugovječnoj emisiji "Nedjeljom u 2" gostovale su brojne javne ličnosti, a među posljednjima je Aleksandra Stankovića posjetio i Zoran Kesić. Ta emisija je privukla dosta pažnje u Hrvatskoj, ali i u Srbiji, a voditelj je sada otkrio i koji muzičar mu je tražio novac za gostovanje.


- Rambo Amadeus je tražio 500 eura i dobio ih je. HRT mu je službeno platio 500 eura za gostovanje - rekao je Stanković.


- Svi ljudi nisu isti. Svaki gost zahtijeva drugačiji pristup i ja se trudim da se prilagodim tome. Ne mogu prema svima biti nabrijan kako gledaoci to očekuju, ne zaslužuju svi takav tretman - objasnio je voditelj.


On je otkrio i koga bi volio da ugosti u budućnosti.


- Rado bih ugostio Radu Šerbedžiju, no izgleda da od njega ništa. Bilo je još gostiju koje sam htio da ugostim, ali nisu došli u emisiju, poput Balaševića, Arsena Dedića… - otkrio je Aleksandar Stanković, prenosi Nova.rs.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI