teški dani

Udovica Milana Bandića se požalila na besparicu: Ostat ću bez svega... Od čega ću živjeti?

Lifestyle 02.01.22, 11:46h

Udovica Milana Bandića se požalila na besparicu: Ostat ću bez svega... Od čega ću živjeti?
Vesna Bandić govorila je i o nekretninama u vlasništvu pokojnog supruga. Kazala je kako nikada nije čula za stanove koje je Bandić navodno posjedovao, istaknuvši kako se nisu pojavili u njegovoj ostavini

 

 

 

Vesna Bandić, udovica pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo prije 10 mjeseci, požalila se na težak život i besparicu.


Ostat ću bez svega. Režije su mi 6.000 kuna (1.568 KM), a Milanova mirovina 6800 kuna (1.777 KM.) Od čega ću živjeti – rekla je gospođa Bandić.


Pokojni zagrebački gradonačelnik umro je u 66. godini.

 

milan-bandic


Prema službenoj verziji događaja, Bandića je srčan udar pokosio prilikom večernjeg druženja s prijateljima.


U kuloarima su se spominjale i druge verzije, a Vesna Bandić tvrdi da ne zna što je istina.

 

Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena – istaknula je Vesna, dodavši kako nikada više neće biti sretna jer je pokojni suprug bio njezina stijena.
Baš sam ga jako voljela – rekla je Vesna Bandić, otkrivši i neke detalje s početka svoje veze s pokojnim gradonačelnikom Zagreba.


Tako je rekla kako se Bandić već nakon šest mjeseci preselio k njoj i njezinoj baki koja ga je jako zavoljela. Kaže da se nikada nisu svađali niti imali probleme u bračnom odnosu.


Ističe kako Milan Bandić kod kuće nije pričao o poslovnim pothvatima ni svojem poslu.

 

Vesna Bandić govorila je i o nekretninama u vlasništvu pokojnog supruga. Kazala je kako nikada nije čula za stanove koje je Bandić navodno posjedovao, istaknuvši kako se nisu pojavili u njegovoj ostavini.

 

Što se tiče vikendice u blizini Samobora i kuće koju je Bandić sagradio u rodnoj Hercegovini, Vesna Bandić strahuje da bi mogla ostati bez tih nekretnina. Izrazila je namjeru da proda vikendicu.

 

Nju ćemo prodati za dvije godine. Ali sad se aktualizirao onaj postupak u kojem se traži 17 miliona kuna (4.444.510 KM) za kampanju i ako to uspiju dokazati, uzet će nam Samobor i Hercegovinu. Barem kruži takva priča, da je moguće da nam uzmu nekretnine u Samoboru i Hercegovini – kazala je Vesna Bandić za Jutarnji list.

 

(DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI