I sam spada u tu kategoriju

Mektić ima prijedlog: Starijima od 65 treba zabraniti da glasaju! Sva sudbina je u njihovim rukama...

Front 29.12.21, 11:06h

Mektić ima prijedlog: Starijima od 65 treba zabraniti da glasaju! Sva sudbina je u njihovim rukama...
Mektić je svoj komentar dao nakon objave predsjednika Skupštine grada Banjaluka Mladena Ilića kako je upriličen prijem predstavnicima Udruženja penzionera Republike Srpske i grada Banja Luka

 


Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH (PSBIH) i bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić smatra kako se osobama starijima od 65 godina treba zabraniti da glasaju.

 

Mektić je svoj komentar dao nakon objave predsjednika Skupštine grada Banjaluka Mladena Ilića kako je upriličen prijem predstavnicima Udruženja penzionera Republike Srpske i grada Banja Luka.

 

- Analizirali smo tekuću godinu i dogovarali aktivnosti za narednu godinu. Dogovorili smo da već prve aktivnosti budu za Božić, kako bismo uljepšali ovaj praznik našim penzionerima - napisao je na Twitteru Ilić.

 

Mektić je reagovao na ovu objavu zaključivši kako starijima od 65 godina, a u tu kategoriju spada i on, treba zabraniti da glasaju.

 

- Ključno su biračko tijelo, interesuje ih samo penzija, a uopšte ne sudbina mladih ljudi. Stvar se u potpunosti obrnula. U RS ih ima 275.000 i sva sudbina ovog naroda je u njihovim rukama. Paradoks - zaključio je bivši ministar.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

BLIN
KOMENTARI