Progovorio o sinovom razvodu od hrvatske pjevačice

Keba otvorio dušu: Nedostaje mi Severinin sin. Više je bio s nama nego s njom, zvao me 'dida'...

Showbizz 24.12.21, 16:27h

Keba otvorio dušu: Nedostaje mi Severinin sin. Više je bio s nama nego s njom, zvao me 'dida'...
Svakako mi unuk mnogo nedostaje. Provodio je mnogo vremena sa nama, često je bio više s nama nego sa Severinom, jer je ona radila. Treba se navići sad na te promjene, ispričao je Dragan Kojić Keba

 

 

Dragan Kojić Keba se poslije duge medijske šutnje o razvodu sina Igora od Severine Vučković konačno oglasio i prokomentarisao bivšu snahu, te tom prilikom otkrio da mu njen sin Aleksandar veoma nedostaje.

 

- Što se tiče razvoda Igora i Severine, on nije dolazio da ga posavjetujem kad se sve to dešvalo. Odrasli su ljudi i znaju šta je najbolje za njih. Pa, evo, pogledaj kakva je situacija među ljudima, danas se svi razvode. Naravno da bi bilo bolje da to nisu uradili, ali nije moje da sudim - rekao je Keba, a onda se osvrnuo na to koliko mu nedostaje sin Severine Vučković i Milana Popovića.
 

- Svakako mi unuk mnogo nedostaje. Provodio je mnogo vremena sa nama, često je bio više s nama nego sa Severinom, jer je ona radila. Treba se navići sad na te promjene, fali nam da je tu okolo. Olja i ja ga obožavamo, to je opet naše unuče. Aleksandar me je zvao dida, a sad ga jedva viđamo - rekao je za "Srpski telegraf" Keba.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI