foto/ romantično kod susjeda

Pao je prvi javni poljubac gay političara u Hrvatskoj: Dečko saborskog zastupnika često dijeli fotografije...

Lifestyle 17.12.21, 11:19h

Pao je prvi javni poljubac gay političara u Hrvatskoj: Dečko saborskog zastupnika često dijeli fotografije...
Njegov dečko, Matija Stainer, na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju sretnog para, a posebno je zanimljivo i to da se na fotografiji ljube

 

 

 
Predsjednik Kluba socijaldemokrata Domagoj Hajduković prvi je otvoreno gay političar u Hrvatskoj zbog čega neprekidno ima podršku svih onih koji se nadaju da će u hrvatskoj politici, ali i u društvu što skorije postati posve nebitno ko je kakve seksualne orijentacije.

 

Njegov dečko, Matija Stainer, na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju sretnog para, a posebno je zanimljivo i to da se na fotografiji ljube. Ova gesta, iako možda sitna, pokazatelj je da Hrvatska polako, ali sigurno shvaća da je svaka ljubav jednaka - piše Slobodna Dalmacija

 

Zaljubljeni par dobio je nekoliko desetaka lajkova podrške, a na lijepim komentarima Matija se zahvalio i u septembru kada se mediji prenijeli da saborski zastupnik ponovno ljubi.


“Želim se zahvaliti na podršci i porukama kojih je puno, od poznanika do potpunih stranaca. Ovima što šalju uvrede, pišu zle i gnjevne komentare. Znam da bi sve dali da ste na mom mjestu… Tako da vam želim puno sreće…”, napisao je tada Matija koji na društvenim mrežama rado podijeli isječke iz svojega života s Domagojem.

 

Zajedničke trenutke rado obilježe fotografijom pa tako ovaj Osječanin svojim pratiteljima često obznani što radi sa svojim odabranikom, piše Slobodna Dalmacija.

 

 

(DEPO PORTAL/rm)

BLIN
KOMENTARI