Tragedija u Beogradu

Ubila se srpska influenserka: Kika (21) je bila jutjuberka i gejmerka, prijatelji se opraštaju od nje

Hronika 09.12.21, 13:52h

Ubila se srpska influenserka: Kika (21) je bila jutjuberka i gejmerka, prijatelji se opraštaju od nje
Sudeći po Laurinoj prethodnoj objavi na kojoj je ostavila brojeve za kontakt za prevenciju samoubistva, Kika je izvršila samoubistvo

 

 

Kristina Kika Đukić, srpska influenserka, izvršila je samoubistvo, a javnost je o tome obavijestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

 

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji You Tube kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

 

- Obavještenje: na našu veliku žalost, moram da vas obavijestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvijek, počivaj u miru - stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

 

Sudeći po Laurinoj prethodnoj objavi na kojoj je ostavila brojeve za kontakt za prevenciju samoubistva, Kika je izvršila samoubistvo.

 

kristina-kika-djukic-1

 

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike:

 

- Sve što bih želio da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju.


- Najviše bih volio da ovo i jeste glupa šala ili prenk, ali nije. Situacija je ozbiljna i ne mogu svima da odgovorim trenutno, sumnja se na samoubistvo, i ne mogu više ništa da pišem - otkrio je influenser.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)