milanović opet 'zakuhao'

Jok, nemam predrasude prema Bošnjacima... U PIC-u su fićfirići, a Džaferović je bio hostesa mudžahedinima...

Front 09.12.21, 12:35h

Jok, nemam predrasude prema Bošnjacima... U PIC-u su fićfirići, a Džaferović je bio hostesa mudžahedinima...
Netko će reći da imam predrasude prema Bošnjacima, jok - rekao je Milanović

 

 

 

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović je na Pantovčaku održao press konferenciju te govorio o ubojstvu obitelji Zec, Srebrenici, Ukrajini, DORH-u...

 

Što se tiče tematike vezane za Bosnu i Hercegovinu, Milanović je izjavio sljedeće:

 


"Ajmo na Srebrenicu, jeste primijetili što se dogodilo u parlamentu BiH u Sarajevu? Tzv. srpska strana i hrvatska su htjele ukinuti Inzkovu kolonijalnu odluku... zašto bi oni to radili? Ja sam to bezbroj puta nazvao genocidom. Ali istina je da ta su zbog međunarodne zajednice prihvatili prijedlog da tu odluku ukinu da bi donijeli novu odluku istog sadržaja jer srpska strana, koju potpuno razumijem, ima problema s kolonijalnim upravljanjem BiH. I tu su im hrvatski predstavnici dali ruke", rekao je.

 

"Kažem ti prijatelju evo ti 100 kuna i onda zovem policiju jer si mi ukrao 100 kuna. Samo time sam bio motiviran kad sam govorio o Srebrenici jer imamo posla s ljudima koji lažu, kradu. Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš. Žao mi je što je Čović na to nasjeo, a opet mi nije žao. Netko će reći da imam predrasude prema Bošnjacima, jok. Prema njima imam", rekao je.

 

Za članove PIC-a rekao je da su to “politički direktori” i “fićfirići”:

 

“Donijeli su zaključke koji pokazuju jasne namjere opstrukciej jer ignorišu činjenicu tri konstitutivna naroda”, rekao je Milanović.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(Index, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI