PODRŠKA SPORTU

20 godina saradnje kompanije m:tel i rukometnog kluba Borac m:tel: Potpisan novi sponzorski ugovor za narednu godinu

Sport 08.12.21, 14:42h

20 godina saradnje kompanije m:tel i rukometnog kluba Borac m:tel: Potpisan novi sponzorski ugovor za narednu godinu
Svjesni značaja sporta za sve segmente društva iz kompanije m:tel su poručili da nastavljaju sa podrškom sportu u okviru društveno odgovornog djelovanja

 

 

U Banjaluci je održana konferencija za medije kojom je ozvaničen nastavak saradnje između kompanije m:tel i Rukometnog kluba Borac m:tel, trofejnog i najuspješnijeg rukometnog kluba u Bosni i Hercegovini. m:tel podržava ovaj klub već 20 godina, a vrijednost ugovora za narednu godinu iznosi 150 hiljada konvertibilnih maraka.  


Na konferenciji za medije su prisustvovali Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, Igor Jovanović, predsjednik Rukometnog kluba Borac m:tel i Vladimir Branković, direktor Rukometnog kluba Borac m:tel. Konferenciji su, takođe, prisustvovali Vedran Škoro, potpredsjednik kluba i Luka Knežević, prvotimac Rukometnog kluba Borac m:tel.
 

“Zadovoljstvo je biti uz klub koji godinama beleži uspešne rezultate i koji je osvajač važnih sportskih titula, a koji je pored toga i društveno odgovoran kao i naša kompanija. Posebno cenimo ulaganje Rukometnog kluba Borac m:tel u mlade selekcije. Ukidanjem članarina povećali su brojnost omladinskog pogona tako da je i to jedan od razloga zašto ovaj uspešni klub ima lidersku poziciju. Radujemo se nastavku saradnje i budućih takmičenja ovog banjalučkog kluba koji ima veliku tradiciju, kako na nacionalnoj tako i na evropskoj sceni”, izjavio je Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel. 

 

mtel-i-rk-borac-mtel


Rukometni klub Borac m:tel ima dugogodišnju istoriju, i jedini su klub u Bosni i Herecegovini koji je osvojio dvije evropske titule. 
 

- Želio bih da zahvalim kompaniji m:tel što vjeruje u nas, što imamo iskrenu dugogodišnju saradnju. Želim da naglasim da slogan kompanije m:tel nije slučajan i da mi u kompaniji m:tel zaista imamo prijatelje. U Rukometnom klubu Borac m:tel imamo najmlađu ekipu, lider smo u prvenstvu i za sada ide sve po planu. Nadamo se da ćemo zajedno ispuniti ciljeve, da će naši igrači pokazati zašto su tu i zašto su najbolji, te da ćemo na opštu radost i nas u klubu,  i m:tel-a, i svih koji nas podržavaju opet biti prvaci, a nadamo se i duploj kruni - poručio je Igor Jovanović, predsjednik Rukometnog kluba Borac m:tel. 


- Pridružio bih se zahvalnici kompaniji m:tel na produžetku saradnje sa našim klubom i svemu onome što su uradili za nas u prethodnh 20 godina.To nam je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu, da m:tel u nama vidi pravog partnera. Mi ćemo se potruditi da ovo povjerenje opravdamo. Svi naši rezultati i uspjeh kluba dijelom su i zahvaljujući kompaniji m:tel. Pokazalo se da je naša škola veoma dobra jer trenutno u timu imamo preko 80 odsto igrača iz naše škole rukometa. Takođe, pokazalo se da u mlađim kategorijama možemo da budemo prvi i  da budemo po tome prepoznatljivi. Nastavljamo da dalje radimo što bolje, da okupljamo što više mlađih sportista da promovišemo zdrav život i sport, i ne samo rukomet - rekao je Vladimir Branković, direktor Rukometnog kluba Borac m:tel.


Svjesni značaja sporta za sve segmente društva iz kompanije m:tel su poručili da nastavljaju sa podrškom sportu u okviru društveno odgovornog djelovanja.

 

Promotivni sadržaj

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI