Tužne vijesti iz Jablanice

Preminuo Slavko Jelačić Jašar, vlasnik poznatog restorana Kod Gojka

Hronika 06.12.21, 08:29h

Preminuo Slavko Jelačić Jašar, vlasnik poznatog restorana Kod Gojka
Ovu informaciju potvrdili su i prijatelji porodice Jelačić koji su rekli da su im tužnu vijest saopćili sinoć u 22 sata, te da je nakon što je preležao koronu vlasnik poznatog restorana imao brojne zdravstvene probleme

 

Na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od Slavka Jelačića Jašara, vlasnika poznatog restorana Kod Gojka u Jablanici, a još nije poznat uzrok njegove smrti.  

 

- Počivaj u miru prijatelju, laka ti zemlja bila. R.I.P. Slavko Jelačić - Jašar - napisao je na svom profilu na Facebooku bivši fudbalski golman Velibor Pudar.

 

Restoran "Lovački dom" ili kako ga većina naziva – "Kod Gojka" od otvaranja 1970-tih postao je poznat širom bivše Jugoslavije po kvalitetnoj janjetini.

 

Gojko Jelačić već odavno nije među živima, a porodični posao nastavili su sinovi Maša i Slavko Jelačić Jašar sa svojim porodicama.

 

Ovu informaciju potvrdili su i prijatelji porodice Jelačić koji su rekli da su im tužnu vijest saopćili sinoć u 22 sata, te da je nakon što je preležao koronu vlasnik poznatog restorana imao brojne zdravstvene probleme.

 

(Faktor, DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI