MUZIČAR OTVORIO BOLNU RANU

'Rekao sam ženi, ne trebamo imati dijete jer će biti na mene': Milić Vukašinović s knedlom u grlu o kćerki koja se predozirala

Showbizz 05.12.21, 18:07h

'Rekao sam ženi, ne trebamo imati dijete jer će biti na mene': Milić Vukašinović s knedlom u grlu o kćerki koja se predozirala
- To je moja najveća greška. Imao sam nadu da će biti kako je rekla. U nekom stanju deprimiranosti je rekla: "Ja ne mogu imati normalnog dečka, samo narkomana". Sama se skidala sa heriona. Nije htjela više da se bode. Počela je da halucinira - priča danas Milić Vukašinović

 

 

Muzičar Milić Vukašinović progovorio je o najtežem periodu života kada je izgubio kćerku jedinicu Maju, koja je godinama bila zavisna od droge.

 

 

- Kad izgubiš rođeno dijete, jedno jedino, kompletna radost svega što si doživio u životu se ugasi. To je žensko dijete, zaljubila se, imala dečka. Družila se s njim, išla tamo, svirali su. Vidim nekad da je pila, osjetim. Malo popije. Najveći problem što je taj dečko već bio na igli. Oni namjerno još nekog uvale da bude na igli. Sjećam se da me je molila da joj iznajmim stan, da neće da se drogira više. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo. Nisu ni dva dana sastavili to. Vera je tri dana sređivala taj stan - priča Milić i dodaje:


- To je moja najveća greška. Imao sam nadu da će biti kako je rekla. U nekom stanju deprimiranosti je rekla: "Ja ne mogu imati normalnog dečka, samo narkomana". Sama se skidala sa heriona. Nije htjela više da se bode. Počela je da halucinira, prenosi Kurir.


Na pitanje da li je pokušavao da joj pomogne i odvede je na liječenje, on je odgovorio:


- Par puta je bila u bolnici. I sa tim prvim dečkom, i sa mužem. Oni odustanu poslije sedam dana, i onda i ona sa njima. Rekao sam Veri da ne pravimo djecu, jer će biti na mene. Sigurno će imati moju genetiku.

 

maja-avdibegovic-milic-vukasinovic


Milić se prisjetio i trenutka kada je saznao za kćerkinu smrt.


- Bili smo kod kuće, telefon je zazvonio i novinarka me je pitala da li je istina, nisam znao. Kažu čitam u novinama da su našli Maju mrtvu. Ko kod ima narkomana, on čeka da čuje ono najgore o dragoj osobi. Maja je bila jako inteligentna, znala je šta i kako da priča sa mnom. Nikad ne bi rekao da je to narkoman. Iz tog izljeva inteligencije, ubode se i bude debil. Možeš da vežeš nekog, skine se fizički, prođe...Dan prije nego što se to desilo bili smo u Sarajevu, dogovarali da idemo na more - rekao je on u emisiji "Premijera Vikend Specijal".


Roker je otkrio i šta je danas sa njegovim unucima koji su ostali bez majke.


- Ti moji unuci imaju oca, hoće da ih vrati sebi, ali ne može skroz da se skine. Ima to naselje za djecu gdje su oni sada. Socijalna služba je Maji oduzela djecu davno, kad su imali četiri, pet godina. Kad dođem u Sarejevo prije i vidim tamo, ono je katastrofa. Slao sam Maji prije novac za njih, a onda vidim oni grizu neki stari keks tamo, od 10 dana. Ne mogu da ih uzmem, nisam ih vidio otkako je pandemija. Čujem se sa njima, oni imaju telefone. Čujem se sa njihovom vaspitačicom. Znaju šta im se desilo sa majkom. Tamo imaju lijepe uslove za odrastanje, nadam se da neće krenuti putem narkomanije.

 

PROČITAJTE JOŠ:
Prenesite istinu zbog moje djece: Šta je kćerka Milića Vukašinovića napisala u svom posljednjem pismu?


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI