SUSRET S LEJLOM BIO JE FATALAN

Dugo su krili svoju vezu, Tarik priznao: 'Zaljubio sam se od prve... Da je imala i petero djece, ne bih od nje odustao!'

Showbizz 03.12.21, 19:56h

Dugo su krili svoju vezu, Tarik priznao: 'Zaljubio sam se od prve... Da je imala i petero djece, ne bih od nje odustao!'
- Nikad u životu nisam pomišljao da ću se zaljubiti u ženu koja već ima dijete. Shvativši da je s Lejlom to-to i da ih je imala petero, bilo bi teže, ali ne bih odustao od nje - kaže Tarik Filipović

 

 

 

Lejla i Tarik Filipović jedan su od omiljenih domaćih parova. U braku su od 2007. godine, a sudeći po fotografijama koje oboje rado dijele na društvenim mrežama, njihova je ljubav jaka kao i prvoga dana.


Ljubavna priča jednog od najskladnijih parova na estradi započela je prije 15 godina kad se Lejla razvela od teniskog trenera Dadu Majolija, poznatijeg kao brata Ive Majoli. Ubrzo nakon razvoda počelo se šuškati o tome da je ona u vezi s Tarikom Filipovićem, no par je dugo vremena to skrivao, piše Story.hr.


Njih dvoje su se poznavali iz viđenja, a Tarik ne skriva da je vrlo brzo bio siguran da će se vjenčati upravo s njom.


- Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se oženiti - ispričao je jednom prilikom Tarik.


Prvi put su viđeni zajedno na koncertu Halida Bešlića u maju 2006., a nekoliko mjeseci kasnije na još jednom eventu, međutim Lejla je tad tvrdila da su njih dvoje samo dobri prijatelji.


Da su zaista zajedno, otkrilo se 2007. na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu.

 

lejla i tarik filipovic


- Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil - komentirao je tada glumac.


Tarik je uskoro kleknuo na vjenčanju svog prijatelja kojemu je bio kum, a Lejla je rekla 'da'. Iste godine je misica zatrudnjela i vjenčali su se na staru godinu 2007. te su dva mjeseca kasnije dobili sina Armana.


- A šta da vam kažem, osjećam se sjajno, fenomenalno! Kako bih se drukčije mogao osjećati - rekao je Tarik nakon porođaja. a Lejla dodala: ‘Tarik i ja smo presretni što smo postali roditelji i što je porođaj dobro prošao’.


- Snimao sam porod estetski, sa strane pa maksimum koji se vidi su glava i vrhovi koljena, čak sam i asistirao jednom rukom. Naša babica Blaženka je govorila – Ti ćeš pasti u nesvijest, 100 posto. A ja s kamerom, prije toga sam zabavljao druge žene po boksovima, tako da je bio show. U tom trenutku, kad je moj Arman došao na svijet, dali su mi makaze pa sam pupčanu vrpcu prerezao. Sve ima lijepo zabilježeno. I onda united colors of Benetton, Lejla žuta, ja crven, on ljubičast… - ispričao je i dodao da nije pao u nesvijest.

 

lejla tarik2

 

Više puta je glumac isticao kako je i Lejlinog sina iz prvog braka, Dinu, prihvatio kao svog.


- Nikad u životu nisam pomišljao da ću se zaljubiti u ženu koja već ima dijete. Shvativši da je s Lejlom to-to i da ih je imala petero, bilo bi teže, ali ne bih odustao od nje - rekao je Tarik.


(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI