NASTAVAK PRAZNIČNE TRADICIJE

Telemach BH za svoje korisnike otključava dodatne TV kanale i Video kataloge: Od 8. decembra 20.000 filmova i serija...

Mediji 03.12.21, 18:14h

Telemach BH za svoje korisnike otključava dodatne TV kanale i Video kataloge: Od 8. decembra 20.000 filmova i serija...
Svi dodatni TV kanali bit će otvoreni automatski, dok kanali iz paketa Zadruga kao i Video klub Binge katalozi nisu dio novogodišnje promocije

 

 


Telemach BH kompanija nastavlja svoju prazničnu tradiciju i za sve svoje korisnike u Bosni i Hercegovini otključava dodatne TV kanale i Video klub kataloge, a ove godine, Telemach BH Djeda Mraz u domove korisnika od 8. decembra donosi pravu TV čaroliju.

 

 

Do 12. januara Telemach korisnici moći će da uživaju u dodatnim TV kanalima, preko 20.000 otključanih filmova i serija u Video klub katalozima, kao i najnovijim filmskim ostvarenjima u okviru HBO Premium paketa, koji se aktivira putem portala ili aplikacije Moj Telemach, saopćeno je iz ove kompanije.

 

Uz HBO Premium paket korisnicima će biti omogućeno da uživaju u HBO i Cinemax kanalima, kao i HBO GO i HBO OD uslugama.

 

Telemach Premium korisnici u posebnom katalogu „Naš poklon“ moći će da uživaju u dodatnim hit filmovima i serijama različitih žanrova za cijelu porodicu koji će upotpuniti prazničnu atmosferu.

 

Svi dodatni TV kanali bit će otvoreni automatski, dok kanali iz paketa Zadruga kao i Video klub Binge katalozi nisu dio novogodišnje promocije, navodi se u saopćenju.

 

(FENA/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI