VIDEO/ Šokirani kupci svjedočili stravičnim scenama

Krvoproliće u Splitu: U Lidlu ubijena prodavačica, izbodena je nožem usred trgovine

Hronika 30.11.21, 17:59h

Krvoproliće u Splitu: U Lidlu ubijena prodavačica, izbodena je nožem usred trgovine
Radi se o ženskoj osobi, zaposlenici trgovine. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar

 

 

Ženska osoba napadnuta u trgovini Lidla na Poljičkoj cesti u Splitu malo prije 15 sati podlegla je ozljedama od noža u splitskoj bolnici. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, napadač je bivši partner, uhapšen je i zaplijenjen je nož kojim joj je nanio smrtonosne povrede.

 

Iz PU splitsko-dalmatinske saznaje se kako su dobili dojavu o napadu u trgovini te su izašli na teren. Više detalja i okolnosti tek trebaju utvrditi.

 

Iz neslužbenih izvora Slobodna Dalmacija saznaje da je muška osoba navodno napala ženu nožem što je gledalo dosta kupaca.

 

- Ubo je više puta, pri tom nerazgovijetno vičući - kazao je novinarima šokirani očevidac.

 

Među svjedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao, zaključili su kako se navodno radi o bivšem partneru, ali to će se utvrditi tek kada policija odradi svoj dio posla.

 

- Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku! - za Slobodnu Dalmaciju kaže djevojka koja je vidjela što se događalo.

 

 

(DEPO PORTAL/md)