kad m:tel daruje

Dupla sreća za Hercegovca: Kupio supruzi za 40 godina braka telefon ZTE, pa osvojio novi Mazda 2 automobil!

Biznis Klub 30.11.21, 13:25h

Dupla sreća za Hercegovca: Kupio supruzi za 40 godina braka telefon ZTE, pa osvojio novi Mazda 2 automobil!
"Dugogodišnji sam korisnik kompanije m:tel, ali nikad ne bih pomislio da će kupovina telefona biti put do osvajanja automobila"

 

  


Milovan Stajić iz Bileće sretni je dobitnik automobila Mazda 2 - glavne nagrade u nagradnoj igri kompanije m:tel „ZTE ti donosi novu mazdu“. 


Ema Delalić, direktor prodaje i marketinga kompanije Comtrade Distribution u ime organizatora i Milica Kondić, portparol kompanije m:tel, 29. novembra 2021. godine u poslovnici kompanije m:tel u Bileći, uručile su srećnom dobitniku ključeve automobila.


- Dugogodišnji sam korisnik kompanije m:tel, ali nikad ne bih pomislio da će kupovina telefona biti put do osvajanja automobila. Telefon ZTE sam kupio supruzi za 40 godina braka, a zahvaljujući m:tel i ZTE nagradnoj igri zajednički smo za 40 godina braka dobili novi Mazda 2 automobil. Ne mogu da vjerujem da sam imao toliko sreće - poručio je Milovan Stajić i zahvalio kompanijama m:tel i ZTE na veoma vrijednoj nagradi. 

 

urucenje-nagrade-mtel-i-zte


Podsjećamo, nagradna igra kompanije m:tel i brenda ZTE je trajala od 21. septembra do 21. novembra 2021. godine. Svi m:tel postpaid korisnici sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji su se u tom periodu odlučili za neki od ZTE telefona iz bogate m:tel ponude su stekli pravo da učestvuju u nagradnoj igri.


Izvlačenje nagrada je organizovano 22. novembra uživo u programu RTRS-a, a pored glavne nagrade izvučeni su i dobitnici dvije PlayStation 5 konzole, dva Philips 50“ Smart televizora, dva Sony bežična zvučnika i dvije GoPro Hero 9 Black kamere.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI