kakav bizaran pokušaj razbojništva

Pijan u pekari tražio vlasnika da mu da dva bureka jer je on 'pripadnik državne bezbjednosti', ali tu nije kraj. U tri ujutro je upao i tražio...

Hronika 30.11.21, 11:46h

Pijan u pekari  tražio vlasnika da mu da dva bureka jer je on 'pripadnik državne bezbjednosti', ali tu nije kraj. U tri ujutro je upao i tražio...
On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio

 

 

O svemu je obaviješteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, a osumnjičen je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.


 
Vlasnik pekare koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo NN lice koje je nosilo pištolj i držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i rekao "Daj mi dva bureka ja sam pripadnik državne bezbjednosti, a pare ću sutra da ti dam", potvrdio je ovaj događaj PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Miodrag Stojanović.


Kako je Stojanović ispričao, osumnjičeni koji je identifikovan kasnije ostavio je na pultu 100 dinara i rekao da će donijeti još 140 sutra.

 

Vlasnik pekare ispričao je da se cijeli slučaj nije završio na dva bureka jer se isti čovjek pojavio tri sata poslije ponoći u pekari i tražio od njega da mu ostavlja stari hljeb jer ima psa kod kuće.

 

On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Kako se kasnije ispostavilo lažni bezbjednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio je pod dejstvom alkohola.

 

Negde oko 4 sata saobraćajna policija je alkotestirala čovjeka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi.

 

(Srbijadanas.com, DEPO PORTAL/rm)

 

BLIN
KOMENTARI