ISTRAGA U SUSJEDSTVU

'Kupio sam covid-potvrdu! Ostavio sam 260 KM, a sestra je vakcinu štrcnula u prazno...'

Hronika 28.11.21, 19:06h

'Kupio sam covid-potvrdu! Ostavio sam 260 KM, a sestra je vakcinu štrcnula u prazno...'
Ona četvrta skupina građana nije preboljela covid-19, ne pada im na pamet cijepljenje, no isto tako ne žele gubiti vrijeme na neugodna i "prečesta" testiranja - oni su svoju covid-potvrdu jednostavno kupili za keš

 

 

 


Trojica muškarca u srednjim godinama posvjedočila su za nedjeljni Jutarnji list kako su u liječničkim ordinacijama u Zagrebu i Karlovcu dogovarala lažno cijepljenje s medicinskim osobljem.


Četiri kategorije građana u ovom trenutku u Republici Hrvatskoj mogu doći do covid-potvrda: osobe cijepljene cjepivom protiv bolesti, onaj tko ima negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa te svi oni koji su preboljeli koronavirus, i to 11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa.


Ona četvrta skupina građana nije preboljela covid-19, ne pada im na pamet cijepljenje, no isto tako ne žele gubiti vrijeme na neugodna i "prečesta" testiranja - oni su svoju covid-potvrdu jednostavno kupili za keš,


Kako to izgleda u praksi? Jednostavnije nego što mislite. Jutarnji to pokazuje na rezultatima svog prošlotjednog istraživanja.


Njihovi sugovornici su trojica muškarca u dobi od 35 do 50 godina. Jedan od njih otišao je do kraja i za 1000 kuna kupio covid-potvrdu, a više o tome možete čitati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI