foto/ da li biste ju prepoznali?

Sjećate li se nekadašnjeg seks simbola, Ane Sasso? Nakon dugo vremena, pojavila se dotjerana u javnosti...

ŽENA iN 25.11.21, 13:55h

Sjećate li se nekadašnjeg seks simbola, Ane Sasso? Nakon dugo vremena, pojavila se dotjerana u javnosti...
Sasso je prisustvovala izboru za Miss Beauty Hrvatske, koji se u srijedu održao u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a za tu se prigodu posebno sredila

 

 

 

Ana Sasso proslavila se u 80-ima, kada je izabrana za Miss Jugoslavije, a nezaboravna reklama za Pipi osigurala joj je status seks-simbola - piše Dnevnik.hr.

 

Sasso je prisustvovala izboru za Miss Beauty Hrvatske, koji se u srijedu održao u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a za tu se prigodu posebno sredila.

 

U dugoj ružičastoj haljini s remenom oko struka, koja je naglasila njezinu sjajnu figuru, samouvjereno je stala uz bok s puno mlađim djevojkama koje su sudjelovale na izboru i svojom ih pojavom sve bacila u drugi plan.

 

Fotografije pronađite OVDJE


Pozirala je i s našim proslavljenim manekenkama Tamarom Roglić i Sanjom Bjedov, a sve tri dame i danas izgledaju odlično.

 

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi i postala seks-simbol. Splićanka je ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

 

Malo nakon toga povukla se iz javnog života, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem. Ana je aktivna i na Instagramu i ima više od četiri tisuće pratitelja, no njezin profil trenutačno je zaključan za javnost.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI