iskustvo iz susjedstva

Prvi seks nakon popularnog zahvata: ‘Erekcije su bile duže, jače, a osjećaj fenomenalan... Napokon sam zadovoljio i sebe i suprugu‘

Lifestyle 24.11.21, 15:46h

Prvi seks nakon popularnog zahvata: ‘Erekcije su bile duže, jače, a osjećaj fenomenalan... Napokon sam zadovoljio i sebe i suprugu‘
Nisam znao što učiniti, već samo da ne želim da ovaj problem utječe na moj brak, jer za mene je vođenje ljubavi s voljenom osobom jedan od najbitnijih i najljepših trenutaka. Sve sam pripisivao užurbanom načinu života i stresu. Tako sam sȃm sebe tješio i izvlačio se pred suprugom jer nisam htio pokazati slabost ...

 

 

 

- Jutarnje erekcije bile su sve rjeđa pojava, a ako su se pojavile, bile su nepotpune. Ne znam kako da to bolje opišem, jednostavno to nije bilo to. Imao sam poteškoća i s postizanjem potpune erekcije za vrijeme spolnog odnosa. Nekoliko puta se dogodilo da mi je erekcija splasnula što mi je s vremenom ostavilo i trag na psihu. Kad sam sa suprugom imao spolne odnose, ne bih se uopće osjećao ugodno jer sam konstantno razmišljao o tome. Nisam znao što učiniti, već samo da ne želim da ovaj problem utječe na moj brak, jer za mene je vođenje ljubavi s voljenom osobom jedan od najbitnijih i najljepših trenutaka. Sve sam pripisivao užurbanom načinu života i stresu. Tako sam sȃm sebe tješio i izvlačio se pred suprugom jer nisam htio pokazati slabost - započinje za Jutarnji.hr svoju priču 55-godišnji Zagrepčanin koji je zbog intimnosti teme zamolio za anonimnost.


Sugovornik Jutarnjeg radi u uredu, ali je, kaže, dosta fizički aktivan za svoje godine. Stoga, nije znao što uzrokuje njegove probleme s erekcijom, a bilo mu je neugodno nekome se požaliti i potražiti savjet. No, prije više od godine dana, bio je na piću sa svojim vjenčanim kumom i najboljim prijateljem iz djetinjstva koji mu je otvorio dušu i otkrio da ga more iste muke.


- Slušajući njegove probleme, poistovjetio sam se s njim jer smo istih godina, ali mu tada nisam htio priznati svoj problem. On mi je rekao kako se preporodio nakon zahvata zvanog MEN SHOT® kod dr. Irijane Rajković. Ja dotad nisam čuo ni za taj zahvat niti za liječnicu, ali odlučio sam otići i probati. Mislio sam si, nemam što izgubiti - prisjeća se.


"Muško poboljšanje"


Dr. Irijana Rajković, dr. med., univ. mag. admin. sanit., specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije je prva i jedina liječnica u Hrvatskoj koja je uvela i već pet godina uspješno primjenjuje zahvat MEN SHOT®.


Naziv dolazi od "Male Enhancement", što bismo mogli prevesti kao muško poboljšanje ili usavršavanje. Ustvari, riječ je o novoj i inovativnoj proceduri kojom se pomoću PRP-a, odnosno plazme obogaćene faktorima rasta, tretira erektilna disfunkcija.


Tretmani PRP-om ekstremno su popularni diljem svijeta još od 2013. kada ih je na društvenim mrežama promovirala Kim Kardashian koja svojom krvnom plazmom pomlađuje lice, no zapravo se koriste mnogo duže i u različite svrhe. Primjerice, Tiger Woods, američki igrač golfa već godinama ide na PRP tretmane za rekuperaciju mnogih dijelova tijela, a u domaćim se sportskim krugovima već dugo šuška da i naši nogometaši saniraju pojedine ozljede ovim popularnim tretmanom. Sasvim logično, iznimno uspješnu primjenu PRP tretman ima i na intimnom području.


MEN SHOT® registrirana je i zaštićena metoda tretiranja erektilne disfunkcije pomoću PRP-a. Prije samog tretmana klijentu se iz vene ruke izvadi krv u epruvetu koja se zatim centrifugira po specifičnim protokolima. Dobivena krvna plazma potom se injektira pacijentu u penis.


Benefita je, pak, mnogo. Među njima su liječenje erektilne disfunkcije, jačanje stijenki krvnih žila i stvaranje novih, tvrđi penis, jače i duže erekcije, pojačana cirkulacija penisa, pojačan senzibilitet penisa i jači orgazmi, pojačan seksualni performans muškarca, jačanje samopouzdanja...


- Pacijenti se odlučuju za MEN SHOT® zato što je to najprirodniji i najsigurniji način liječenja problema s erekcijom. Nema nikakvih dodatnih lijekova ili supstanci koje se ubrizgavaju zajedno s MEN SHOT-om®, već se radi isključivo o pacijentovim matičnim stanicama i faktorima rasta. Pacijenti koji mi dolaze najčešće već imaju još neku od tegoba kao što su povišeni krvni tlak, šećerna bolest ili imaju neugodna iskustva s lijekovima i preparatima za jačanje erekcije. MEN SHOT® tretman se preporučuje i pacijentima koji, zbog ostalih bolesti, ne mogu uzimati lijekove ili preparate za jačanje erekcije - objasnila nam je dr. Rajković.


Nastavak teksta čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)

 

BLIN
KOMENTARI