Nova djevojka gradonačelnika Banjaluke otvorila dušu

Tanja Savić o izjavama svog muža: 'Povrjeđuje me sve... Prijetnje Drašku su Dušanov očajnički potez'

Showbizz 14.11.21, 19:17h

Tanja Savić o izjavama svog muža: 'Povrjeđuje me sve... Prijetnje Drašku su Dušanov očajnički potez'
On je bio "alfa" mužjak, na početku je bio ptičica, cvrkutao je, kada sam rodila prvog sina, kad sam se udala, bila sam od onih koji misle šta će narod da kaže, tipično balkansko dijete, da ne obrukam mamu i tatu. Zbog toga sam trpjela muža, a žene, jedan život imate. Trpjela sam, a sada kažem - žene, spašavajte živu glavu, ispričala je srbijanska pjevačica

 

 

Pjevačica Tanja Savić prokomentarisala je najnovije izjave svog još uvek zakonitog muža Dušana Jovančevića, koji je opleo po njenoj novoj vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem.

 

- Važno je da smo živi i zdravi. Hljeba i igara, da imaju ljudi šta da čitaju uz kaficu. Da nema mene i "Zadruge" - počela je pjevačica priču kroz smijeh i nastavila:

 

- Jedan prođe, drugi dođe. Ne može da me poremeti sve što misli, na svojoj koži sam osjetila šta znači kad živiš sa manipulatorom, u braku, sa djecom, sve upijaju, sve gledaju, gledaju kako im otac maltretira majku, to su gledali kao mali, kad pomenu ja kažem da se ne sjećam, kao da mi nije stalo. Osjetim tu tugu, počeli su da se otvaraju, da mi govore što su proživljavali sa njim - govorila je Tanja.

 

- Vidjeli ste šta je izjavio u novinama. Nisam sa njim, ne mislim o njemu, njemu je očigledno zanimanje "Tanja Savić". Ovo je očajnički potez. On je bio "alfa" mužjak, na početku je bio ptičica, cvrkutao je, kada sam rodila prvog sina, kad sam se udala, bila sam od onih koji misle šta će narod da kaže, tipično balkansko dijete, da ne obrukam mamu i tatu. Zbog toga sam trpjela muža, a žene, jedan život imate. Trpjela sam, a sada kažem - žene, spašavajte živu glavu, kad se spasite, prodisaćete. Povrjeđuje me sve, iako se pravim da me ne povrjeđuje. Posebno što je druga osoba (prim. autu. Draško Stanivuković) iz drugog svijeta - govorila je Tanja u emisiji "Premijera".

 

Podsjetimo, Dušan Jovančević oglasio se za Kurir i dao svoj komentar o Tanjinoj novoj vezi:

 

- Pitajte Stanivukovića sljedeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s......o u usta. Sada taj čovjek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvijek zakonski moja žena. Ne bih želio da mu se nešto slučajno dogodi. Samo zapamti gdje živiš, svašta može da se desi u Srbiji. Njegovi roditelji mora da su ponosni na sina i njegov izbor djevojke, koja je i dalje u braku - zaprijetio je Dušan iz Gold Kousta.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI