PRAVI KORAK ZA RAZVOJ

Upiši Londonsku školu odnosa s javnošću (LSPR) za vještine atraktivnog i uvijek aktuelnog zanimanja

Mediji 09.11.21, 11:35h

Upiši Londonsku školu odnosa s javnošću (LSPR) za vještine atraktivnog i uvijek aktuelnog zanimanja
Svjesni da tradicionalni PR više nije dovoljan za učinkovito komuniciranje i gradnju reputacije te da je neophodna njegova nadogradnja u mnogim smjerovima, polaznicima omogućavamo razumijevanje strateškog pristupa komunikacijama koji je potreban kako biste izgradili reputaciju svog biznisa ili brenda

 

 

 

Londonska škola odnosa s javnošću (LSPR) u BiH upisuje nove polaznike i poziva sve zainteresovane koji žele ulagati u vlastiti razvoj da se prijave te steknu vrijedna znanja i vještine, kao i međunarodno certifikovanu diplomu. Pravi korak za lični i profesionalni razvoj nikad nije bio jednostavniji jer je za rane prijave osiguran poseban popust od 20%.


Odnosi s javnošću su ključni za uspjeh u svakoj oblasti jer su nam komunikacijske vještine potrebne u gotovo svakom zanimanju. Ipak, da bismo išli u korak s vremenom, neophodno je sticati aktuelna znanja i učiti iz stvarnih primjera iz prakse. Primarna misija LSPR-a je da polaznicima pruži najbolja znanja iz odabranih područja te od njih stvori profesionalce spremne za sve izazove koji ih očekuju na njihovom profesionalnom putu.


Kome je namijenjen LSPR?


Iskusni domaći, regionalni i međunarodni predavači s bogatim iskustvom i dobitna kombinacija neophodne teorije i stvarnih primjera iz prakse naš su provjereni recept. LSPR doprinosi razvoju vještina komuniciranja koje su preduslov za izgradnju liderskog statusa ne samo PR-ovaca, već i marketing menadžera, novinara, komunikologa, ali i studenata i svih drugih osoba zainteresovanih za odnose s javnošću.


Dok vas učimo kako postati lider u ovoj traženoj i modernoj profesiji, na dinamičan način zajedno pratimo trendove u industriji, omogućavamo debatu i razmjenu iskustava.


Svjesni da tradicionalni PR više nije dovoljan za učinkovito komuniciranje i gradnju reputacije te da je neophodna njegova nadogradnja u mnogim smjerovima, polaznicima omogućavamo razumijevanje strateškog pristupa komunikacijama koji je potreban kako biste izgradili reputaciju svog biznisa ili brenda.


Šta ćete naučiti?


Sve što se uči na LSPR-u ima temelje u stvarnom svijetu.


Naša agenda obuhvata kreiranje komunikacijskih kampanja, brend menadžment, upravljanje poslovnom krizom i prevazilaženje rizika, saradnju s medijima, pripremu i kreiranje kreativnih materijala za različite vrste medija (tradicionalne i digitalne), izgradnju reputacije, CSR aktivnosti, pripremu medijskog nastupa, komunikaciju na društvenim mrežama i digitalni marketing.


Naučit ćemo vas tehnikama koje služe za poboljšanje imidža i reputacije, a time i sticanje povjerenja javnosti u vaš brend. Omogućit ćemo vam da sagledate trenutnu poziciju i pronađete strateški smjer prema uspjehu u digitalnom dobu.

 

lspr-2021-predavaci


Ko su predavači?


Predavači LSPR-a pomno su odabrani renomirani stručnjaci, sposobni kvalitetno prenijeti svoje veliko znanje. Kako bismo osigurali i zadržali visoku kvalitetu nastave, polaznicima svakog edukativnog programa omogućavamo da ocjenjuju rad predavača.


Ovogodišnje predavačice i predavači su:


- Dr. Borislav Miljanović, osnivač i direktor regionalne komunikacijske grupacije Represent System
- Krešimir Macan, PR stručnjak, osnivač agencije Manjgura
- Selma Kadić-Maglajlić, profesorica Copenhagen Business School
- Melika Husić-Mehmedović, profesorica na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta u Sarajevu
- Vedran Peršić, direktor Sektora marketinga i komunikacija Sberbanke BH
- John Dalton, direktor Londonske škole odnosa s javnošću (LSPR)
- Duška Jurišić, direktorica TVSA
- Nađa Lutvikadić-Fočo, rukovoditeljica Sektora za upravljanje promocijom u kompaniji BH Telecom
- Jelena Mikić, direktorica razvoja Represent Systema i direktorica Represent Academy
- Zlatko Ganić, Digital media direktor agencije Fabrika
- Ena Maglić, direktorica Represent Communications BiH


Međunarodni certifikat


Ponosni smo što su program LSPR-a u protekle dvije godine pohađale brojne osobe iz sektora odnosa s javnošću, razvoja, komunikologije, marketinga, kao i novinari, studenti i mnogi drugi. Brojnost i reakcije naših dosadašnjih polaznika pokazuju da u Bosni i Hercegovini postoji velika potreba za kvalitetnim edukativnim programima u oblasti odnosa s javnošću i daju nam smjernice kako iz godine u godinu biti što uspješniji.


Londonska škola za odnose s javnošću osnovana je 1992. godine i priznata od ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development). Osim u Velikoj Britaniji LSPR djeluje i u drugim zemljama kroz LSPR Worldwide. Trenutno je prisutna u Bosni i Hercegovini, Bjelorusiji, Bugarskoj, Češkoj Republici, Sjevernoj Makedoniji, Maleziji, Crnoj Gori, Poljskoj, Ruskoj Federaciji, Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. U Bosni i Hercegovini je od 2018. godine uspješno organizuje PR, digital i content agencija Represent Communications BiH.


Kako se prijaviti?


Za sve informacije možete nam se javiti na [email protected] ili putem telefona +387 61 521 451, a prijavnicu možete popuniti na ovom linku. Predavanja počinju u decembru 2021.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI