pjevačica iskreno

Neda Ukraden progovorila o nasilju kojem je bila izložena: Pokušao me udariti... Jednom kad se počnete izvinjavati, tu je kraj...

ŽENA iN 03.11.21, 12:07h

Neda Ukraden progovorila o nasilju kojem je bila izložena: Pokušao me udariti... Jednom kad se počnete izvinjavati, tu je kraj...
Dodala je da opravdavanje partneru nikada ne može i ne smije biti opcija te da upravo to vodi krahu nekog ljubavnog odnosa

 

Pjevačica Neda Ukraden progovorila je o javnosti nepoznatim detaljima iz jedne ljubavne veze u kojoj je bila potencijalna žrtva nasilja.

 

Tijekom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da ju je bivši partner pokušao udariti, ali ona nije željela trpjeti psihičku ni fizičku torturu.

 

"Bilo je pokušaja da me udari, doduše, opravdavalo se to većom količinom alkohola. A što ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita taština. Osjetio se ugroženim, mislio je da ga pravim budalom, da ga varam ili da gledam nekog drugog muškarca", rekla je Neda Ukraden za Grand online.

 

Dodala je da opravdavanje partneru nikada ne može i ne smije biti opcija te da upravo to vodi krahu nekog ljubavnog odnosa.

 

"Kad se jednom počnete ispričavati i kad krenete uvjeravati nekog da to nije istina, gotovo, to je kraj samopouzdanja, kraj sretnog života. Vi ćete biti stalno krivi, osjetit ćete grižnju savjesti što niste došli ranije, što se niste javili da kasnite. Ma dajte, molim vas! Još najbolje da se opravdavam što mi je netko pomogao, kad sam došla i je li me netko pogledao", ispričala je iskreno pjevačica.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL/mr)