ljubav ne bira

Sa 17 je oženio 71-godišnjakinju, još uvijek su u sretnom braku: Seks im je sjajan, a upoznali su se na sahrani njenog sina...

Lifestyle 02.11.21, 17:53h

Sa 17 je oženio 71-godišnjakinju, još uvijek su u sretnom braku: Seks im je sjajan, a upoznali su se na sahrani njenog sina...
Nemojte dopustiti da neko stane na put vašoj sreći, bez obzira da li se radi o porodici ili prijateljima – rekao je

 

Geri Hardvik, 23-godišnji Amerikanac našao se u fokusu tabloida kad je prije šest godina, sa tek napunjenih 17, oženio 71-godišnjakinju.


Sada, šest godina kasnije, na svom TikToku ponosno poručuje hejterima da su on i 77-godišnja Almeda još uvijek u sretnom braku, čime se ne mogu pohvaliti mnogi supružnici koji su sličnih godina.


Jako je teško biti u vezi koju porodica ne podržava, kad ne vole onog koga ti voliš i nisu sretni zbog tebe – podijelio je Geri sa pratiocima na TikToku i poručio da ponekad, nažalost, čovjek treba da se udalji od onih koji ga ne razumiju, čak i kad su to ljudi koji su ti najbliži.


Na kraju dana ti, kaže on, porodica nije krv, već oni koji te bezuslovno vole i podržavaju.

 

Nemojte dopustiti da neko stane na put vašoj sreći, bez obzira da li se radi o porodici ili prijateljima – rekao je.


Almeda i Geri vjenčali su se 2015. godine, i to samo dvije sedmice nakon što su se upoznali na sahrani njenoga sina Roberta. Geri je tada imao 17 godina i baš je raskinuo vezu s jednom 77-godišnjakinjom.

 

Prije šest godina sam donio najbolju odluku u svom životu, kad sam ljubavi svog života i svojoj jedinoj pravoj srodnoj duši rekao “Da” – podijelio je u objavi kojom je supruzi čestitao šestu godišnjicu braka.


Svakodnevno me činiš najsretnijim čovjekom i tako sam sretan što si kraj mene na ovom životnom putovanju – dodao je.


Ona je žena mojih snova, a s*ks nam ne može biti bolji – rekao je za “The Sun” Hardvik koji je nakon vjenčanja sa svojom suprugom uselio kod jednog od Almedinih unuka.


Nisam tražila nekog mlađeg, ali se pojavio Geri i odmah sam znala da je on pravi – podijelila je Almeda koja je s prvim mužem u braku provela čak 43 godine. Kad je on umro, ostala je, kako kaže, sama, a nije ni sanjala da će svoju srodnu dušu tek upoznati i to u 17-godišnjaku.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI