VIDEO/ Ljudi ne mogu da se načude

Internet je podivljao zbog novog snimka Melanije i Donalda Trumpa: Njena faca je šokantna i neprocjenjiva

Zabava 01.11.21, 12:15h

Internet je podivljao zbog novog snimka Melanije i Donalda Trumpa: Njena faca je šokantna i neprocjenjiva
Snimak sa jučerašnje utakmice prikazuje Melaniju koja aplaudira i smije se zajedno sa suprugom dok stoji pored njega, no već sekundu kasnije vidi se kako naglo okreće glavu, prevrće očima i pravi mučan izraz lica

 

 

Trumpove više ne viđamo tako često u javnosti, no nedavno su poznati supružnici iznenadili pojaviviši se na bejzbol utakmici u Atlanti. Ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje još od aprila ove godine.

 

Melania je po običaju izgledala fenomenalno - oduševila je u skupocjenom mantilu bež boje sa dvoredim kopčanjem i dugmićima u braon boji.

 

Ovaj mantil, inače klasik u ženskom garderoberu, krasi i kaiš, kojim je lijepa Slovenka istakla svoj tanak struk. No, ovog puta nije Melanijino izdanje bilo u fokusu, iako je svakako bilo vrijedno pažnje.

 

Naime, internet korisnici poludjeli su zbog jedne diskutabilne, premda zabavne scene koja je podsjetila na turbulentan odnos Donalda i Melanije Trump.

 

Bivša prva dama nas je navikla na neobične reakcije i mimiku u prisustvu svog supruga, pa je tako i ovog puta "uhvaćena" u momentu kada se na njenom licu vidio čudan spekar emocija.

 

Naime, snimak sa jučerašnje utakmice prikazuje Melaniju koja aplaudira i smije se zajedno sa suprugom dok stoji pored njega, no već sekundu kasnije vidi se kako naglo okreće glavu, prevrće očima i pravi mučan izraz lica.

 

Nije dugo trebalo da tviteraše ova situacija nadahne, te da počnu da se nižu burne reakcije. "Ko još ima osiećaj da Melanija ne može da podnese pogled na svog supruga", "Melanija ga prezire isto koliko i svi pristojni ljudi", "Njen kostim za Noć veštica trebalo bi da bude maska žene koja voli svog muža i nije joj preko glave ove truleži. To joj savršeno pristaje", "Izgleda kao da je osietila dašak neprijatnog daha", "Mrzi ga iz dna duše", samo su neki od hiljade komentara.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI