Šuška se, šuška...

Tijelo uz tijelo, zajedno bili i na moru: Severina je ponovo zaljubljena? Opet 'pala' na mlađeg Srbina...

Showbizz 30.10.21, 19:39h

Tijelo uz tijelo, zajedno bili i na moru: Severina je ponovo zaljubljena? Opet 'pala' na mlađeg Srbina...
Hrvatski mediji pišu kako se i po Beogradu šuška o ovoj romansi, te da su golupčići već mjesecima sretni i da se ne odvajaju jedno od drugog. Ove gradske priče potkrepljuju i dokazi...

 

 


Nakon što se nedavno razvela od Igora Kojića (34), sa kojim je bila u braku šest godina, Severina (49) je, po svemu sudeći, ponovo zaljubljena. Kako pišu mediji, pjevačica već nekoliko mjeseci uživa u vezi sa srbijanskim producentom Filipom Miletićem (41)!

 


Ljubavni život Vučkovićeve oduvijek je intrigirao javnost, što i ne čudi jer je oduvijek bio buran. Mnogima je posebno interesantno i to što Seve za svoje partnere bira uglavnom muškarce iz Srbije.


Ovoga puta, kako navodi portal “24hr”, pjevačica se zaljubila, ponovo u Srbina – producenta Filipa Miletića. Navodno, nedavno su u jednom restoranu u Zagrebu sjedeli Severinini najbliži prijatelji, pa su zvali i nju da im se pridruži. Kada ih je odbila rekavši da ima neodložne obaveze, jedan prijatelj je prokomentarisao: “Prijateljica nam je opet jako zaljubljena”, prenosi Kurir.rs.

 

severina-filip-miletic-instagram


Hrvatski mediji pišu kako se i po Beogradu šuška o ovoj romansi, te da su golupčići već mjesecima sretni i da se ne odvajaju jedno od drugog. Ove gradske priče potkrepljuju i dokazi – to da Miletić dosta vremena provodi u Zagrebu jer radi na novom Severininom albumu, ali i fotografija koju je ona nedavno objavila. Naime, na Filipov rođendan pjevačica mu je priredila iznenađenje i u studio donijela tortu, a potom mu javno putem Instagrama čestitala.


Pored toga, njih dvoje su ljetos bili zajedno na moru sa prijateljima, a pojavili su se zajedno i na jednoj promociji knjige u Zagrebu.


Inače, mediji tvrde i da je producent bio sa Seve kada joj je prije nekoliko mjeseci opljačkan stan u Zagrebu, te da je viđen tada kako izlazi iz njene zgrade. Prije toga, oni su pisali i da je pjevačica uhvaćena ispred svoje zgrade na Dan zaljubljenih, dok je nježno ljubila prosijedog muškarca za koga se kasnije ispostavilo da je Miletić.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI