O novoj ljubavi ministra prva progovorila njegova bivša supruga

Oženio se Staša Košarac, nova supruga mlađa 17 godina: Evo gdje su se upoznali i kako ju je prije predstavljao

Lifestyle 26.10.21, 13:53h

Oženio se Staša Košarac, nova supruga mlađa 17 godina: Evo gdje su se upoznali i kako ju je prije predstavljao
Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti "mijenjao ženu"

 

Staša Košarac, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH ovih dana je ponovo, treći put stupio u brak.

 

O tome je javnost mogla saznati tek sa fotografija koje je njegova supruga Aleksandra Ivko postavila na svom Instagramu. Nije poznato gdje je vjenčanje obavljeno, pozadina i eksterijer dostupnih fotografija sugeriše da bi moglo biti riječ o Trebinju.

 

O novoj ljubavi ministra Staše Košarca prva je progovorila njegova sada već bivša supruga Sanja koja je prije godinu dana na društvenim mrežama objavila da je njen muž pronašao novu partnerku koja je "17 godina mlađa od njega".

 

stasa-kosarac-aleksandra-ivko

 

Iz pisma Sanje Košarac moglo se saznati da je veza njenog bivšeg muža sa Aleksandrom Ivko (28) dugo vremena bila javna tajna i da je novu djevojku predstavljao kao "saradnicu".

 

Aleksandra je navodno bila zaposlena u prodavnici alkoholnih pića u jednom hotelu na Jahorini u kojem su se prodavali proizvodi njenog sadašnjeg muža.

 

Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti "mijenjao ženu".

 

Do sada je Košarac bio poslanik u Domu naroda Parlamentarne Skupštine BiH, potom poslanik u Predstavničkom domu PS BiH, a od prije dvije godine i ministar u Savjetu ministara BiH".

 

VEZANI TEKST: Supruga Staše Košarca izlila svu žuč: Ministar i 'muškarčina' pobjegao je sa mlađahnom ljubavnicom, prošla sam agoniju...

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI