PRIČA KOJA VRAĆA VJERU U ŽIVOT

'U banci sam digla životnu ušteđevinu, kad sam došla kući, noge su mi se odsjekle... Onda je zazvonio mobitel...'

Lifestyle 26.10.21, 11:01h

'U banci sam digla životnu ušteđevinu, kad sam došla kući, noge su mi se odsjekle... Onda je zazvonio mobitel...'
"Renoviramo stan, možete zamisliti koje je to ludilo samo po sebi. Danas sam u banci podignula našu ušteđevinu... Nisam mogla doć sebi. Svi u kući su poludili na mene..."

 

 

 

- Još se tresem i ne mogu doć sebi. Muž mi je ima dobit infarkt. Riječ je bila o našoj ušteđevini od tri tisuće dolara – u dahu govori Splićanka I.S. koja je nazvala Slobodnu Dalmaciju kako bi i javno pohvalila dobro djelo zaposlenica frizerskog salona "Sananda" u ovom gradu.


Hvata dah i polako nam objašnjava što joj se točno dogodilo danas poslijepodne.


- Renoviramo stan, možete zamisliti koje je to ludilo samo po sebi. Danas sam u banci podignula našu ušteđevinu od tri tisuće dolara, kako bi je promijenila jer sutra moramo platiti radnike. Prije odlaska kući otišla sam na dogovoreni termin u frizerski salon. Kada je došao red na plaćanje, uredno sam podmirila račun i zaputila se kući, objašnjava sugrađanka.


Kada je stigla kući uslijedio je šok, kako kaže, odsjekle su joj se noge jer je shvatila da nema kuverte s ušteđevinom.


- Nisam mogla doć sebi. Svi u kući su poludili na mene. Kako neće, riječ je o tri tisuće dolara. Nisam uopće registrirala jesam li i gdje uopće izvadila kuvertu. Nisam znala ni di krenit ni šta napravit – govori nam sugovornica.


U jednom trenutku zazvonio joj je mobitel, piše nepoznati broj.


- Nisam se odmah javila jer nisam znala tko zove, a i imala sam većih briga, pronać kuvertu. Nekoliko puta me isti nepoznati broj zvao. Nakon nekoliko propuštenih poziva, javila sam se i nisam mogla doći sebi. Zvala me djelatnica frizerskog salona "Sananda" i rekla mi najljepšu moguću vijest – na pultu su pronašle kuvertu, priča nam naša sugovornica koja još uvijek ne može doći sebi.


- Zaposlenice su u kuverti s novcem pronašle i papirić iz banke, izvadak na kojem je pisalo moje ime i prezime. Kako se uz rezervaciju termina uvijek zapiše ime i prezime klijentice i telefonski broj, po tome su sve povezale i došle do mene. U ova tužna i ružna vremena, ovo njihovo djelo je veličanstveno. Nema riječi kojima bi im se mogla zahvaliti. U salonu su bile četiri zaposlenice, spasile su me i želim da svi znaju koliko dobra još uvijek ima – govori za kraj ova Splićanka.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI