Beogradski mediji bruje

Nakon 'afere' Draška Stanivukovića i Tanje Savić: Političareva bivša uhvaćena s Breninim sinom

Showbizz 25.10.21, 20:17h

Nakon 'afere' Draška Stanivukovića i Tanje Savić: Političareva bivša uhvaćena s Breninim sinom
Kada je počela afera Kristina se povukla sa društvenih mreža i nije se oglašavala, ali novom objavom na Instagram profilu šokirala je sve

 

O navodnoj vezi pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića svi bruje, a sada se mnogi pitaju gdje je i šta radi, njegova donedavno emotivna partnerka Kristina Beronja.

 

Kada je počela afera Kristina se povukla sa društvenih mreža i nije se oglašavala, ali novom objavom na Instagram profilu šokirala je sve.

 

Kristina je postavila video na kome se vidi kako se provodi u društvu Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene.

 

viktor-zivojinovic-kristina-beronja-1

 

Naime, Viktor i Kristina na snimku uživaju uz vino i tamburaše u jednoj gradskoj kafani, dok u kameru pjevaju hit Harisa Džinovića "Dajte vina hoću lom".

 

viktor-zivojinovic-kristina-beronja

 

Nakon ove objave uslijedili su brojni komentari korisnika ove mreže: "Opa, Brenin sin i Draškova bivša", "Zaboravila Draška, uživa sa Viktorom", "Baš bi bili lijep par", glasili su neki od komentara.

 

Viktor je, inače, nedavno takođe raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković, ali sudeći po osmijehu koji nije skidao sa lica čini se da je sretan.

 

Podsjetimo, u javnosti je kao bomba odjeknula vijest da su Draško Stanivuković i Tanja Savić bili u emotivnoj vezi.

 

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi - rekla je pjevačica Tanja Savić na ovu temu.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI