od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 sati

Nova srpska serija na Federalnoj televiziji: Žestoki psihološki triler 'Jedini izlaz' u deset epizoda

Mediji 25.10.21, 15:09h

Nova srpska serija na Federalnoj televiziji: Žestoki psihološki triler 'Jedini izlaz' u deset epizoda
Reditelj je Darko Nikolić, scenarista Marko Popović, a glavne uloge tumače: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, i drugi

 

 


Federalna televizija započinje emitiranje igrane serije „Jedini izlaz“ u terminu od ponedjeljka do četvrtka u 21:15h.


Veliki požar u beogradskom noćnom klubu „Jedini izlaz“ odnio je dvanaest života. Šest godina kasnije, ispostavlja se da su neki od nastradalih zapravo živi.

 

jedini-izlaz-04


Ana Kolar je te kobne noći bila u klubu zajedno sa svojim suprugom Sašom. Saša je poginuo, a Ana doživjela teško trovanje ugljenmonoksidom, zbog koga je bila u komi i ne sjeća se šta se dogodilo. Ana nastavlja da živi sa sinom Lukom ali ne može da se pomiri sa gubitkom, pa ima česte noćne more i napade panike.


Nakon šest godina, Ani na e-mail sa nepoznate adrese stiže video klip na kome ona vidi svog pokojnog muža i povjeruje da je on i dalje živ. Potraga za Sašom vodit će Anu kroz zamršeni krug nasilja, laži, ucjena i natjerati je da se suoči sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.

 

jedini-izlaz-01


Psihološka triler serija „Jedini izlaz“ emituje se u 10 nastavaka.


Reditelj je Darko Nikolić, scenarista Marko Popović, a glavne uloge tumače: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, i drugi.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI