FOTO/ Srbijanski mediji objavili novi materijal

Dijana Hrkalović u akciji: Nove provokativne fotografije bivše sekretarke MUP-a koje je slala saradnicima

Hronika 21.10.21, 12:34h

Dijana Hrkalović u akciji: Nove provokativne fotografije bivše sekretarke MUP-a koje je slala saradnicima
Kako se vidi na fotografijama, Hrkalović pozira nasmijana, dok crnka pored nje ispruženog jezika pokušava da dodirne njeno lice

 

Bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalović navodno je slala provokativne fotografije saradnicima, ali i ljudima iz kriminalnog miljea.

 

Nakon što su procurile njene slike u čipkastom donjem vešu i halterima, sada su se pojavile i njene slike sa ženama.

 

dijana-hrkalovic

 

Kako se vidi na fotografijama, Hrkalović pozira nasmijana, dok crnka pored nje ispruženog jezika pokušava da dodirne njeno lice.

 

Očigledno je da se aludira na seksualne odnose, piše Kurir koji je objavio fotografije.

 

dijana-hrkalovic-zena

 

Inače, prema pisanju Kurira, Hrkalović je navodno svoje erotske slike slala u to vrijeme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji (ministru) i krimosima, a izvor Kurira navodi da je većina provokativnih fotografija nastala upravo na njenom tadašnjem radnom mjestu, u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

 

Tako su prije nekoliko dana u javnost procurile njene provokativne fotografije, a na jednoj od njih otkopčala je pantalone i pokazala čipkaste gaćice.

 

dijana-hrkalovic

 

Podsetimo, Dijana Hrkalović se krivičnom prijavom tereti da je uticala na načelnika odjeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića da ne dostavi na vrijeme telefonske izvještaje tužilaštvu u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, poznatom kao "ubistvo na šinama", za koje je bio optužen, a kasnije pravosnažno oslobođen Veljko Belivuk.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI