Mehmedović uputio poziv predsjedniku Srbije

Vučiću, otvori karte i prekini paralelne svjetove! Ako želiš da Otvoreni Balkan dobije povjerenje, zaustavi Dodika!

Front 20.10.21, 21:04h

Vučiću, otvori karte i prekini paralelne svjetove! Ako želiš da Otvoreni Balkan dobije povjerenje, zaustavi Dodika!
Ne možete istovremeno biti i u prošlosti i u budućnosti. Ne možete istovremeno govoriti o Srpskom svetu i Otvorenom Balkanu. Sve dok to istiovremeno budete radili – nitko vam neće vjerovati - poručuje Mehmedović

 

 

 


Poslanik u Parlamentu BiH Šemsudin Mehmedović putem svog Facebook profila uputio je javni poziv predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.


U objavi pod nazivom "Otvoreni Balkan = Rastureni Balkan", Mehmedović navodi:


- Pozivam Vučića da konačno otvori karte i prekine paralelne svjetove, a sigurno da Srpski svet i Otvoreni Balkan to jesu. Samo rukovodstvo Srbije sistematski radi na tome i ulaže velike napore da u Otvoreni Balkan svi sumnjaju.


Ne možete istovremeno biti i u prošlosti i u budućnosti. Ne možete istovremeno govoriti o Srpskom svetu i Otvorenom Balkanu. Sve dok to istiovremeno budete radili – nitko vam neće vjerovati.


Dajte jedan argument zašto je Otvoreni Balkan bolji od Berlinskog procesa, kad Berlinski proces nudi i novac?
Ako želite da Otvoreni Balkan dobije povjerenje – pozovite danas Dodika i obratite se javno Skupštini RS da prekine sa projektom Rastureni Balkan, jer se iza kulisa Otvorenog Balkana – u RS stvara Rastureni Balkan  a Bosna je prije svih cilj!. A to sigurno neće ići.


Pao je Milošević, pašće i oni koji misle da drugačijim sredstvima mogu ostvariti iste ciljeve - navodi Mehmedović u Facebook objavi.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI