FOTO/ BORBA IZMEĐU 32 DJEVOJKE

Ona je najljepši fotomodel u BiH: Upoznajte prelijepu Mostarku, Ejlu Prgudu

Lifestyle 18.10.21, 19:51h

Ona je najljepši fotomodel u BiH: Upoznajte prelijepu Mostarku, Ejlu Prgudu
Fashion M kao producent ovog takmičenja kao cilj je postavio da pronađe najbolja komercijalna lica za potrebe reklama, spotova, modnih kampanja, editorijala, televizijska lica i sve što su u sedamnaestogodišnjem radu uočili kao potrebe tržišta Bosne i Hercegovine i regiona

 

 

 

 

Nakon godinu dana potrage za licima specifičnog tipa širom Bosne i Hercegovine, 11 predtakmičenja i dva polufinalna predtakmičenja u Federaciji BiH, Brčko Distriktu i Republici Srpskoj, održano je i spektakularno državno finale Izbora za Fotomodel Bosne i Hercegovine.


Najljepše 32 djevojake iz cijele Bosne i Hercegovine bile su učesnice trodnevnog Models Campa u prelijepoj Villi Milas. Tim fotografa, koreografa, fitness trenera, nutricionista, make up artista, frizera pripremao je djevojke kako bi zablistale na finalnoj većeri u prelijepoj dvorani Queen Hotela Mepas, prenosi magazin Azra.


Fashion M kao producent ovog takmičenja kao cilj je postavio da pronađe najbolja komercijalna lica za potrebe reklama, spotova, modnih kampanja, editorijala, televizijska lica i sve što su u sedamnaestogodišnjem radu uočili kao potrebe tržišta Bosne i Hercegovine i regiona.


Djevojke koje su bile dio finalnog izbora morale su biti elokventne, talentovane, a fokus se stavljao i na obrazovanje. U prilog tome govori i činjenica da je glavna nagrada za pobjednicu stipendija u iznosu od 12.000 KM koju dodjeljuje generalni partner Izbora za Fotomodel BiH Internacionalni Univerzitet u Travniku.

 

ejla-prguda-2


Prvoplasirane djevojke su Amina Dumpor pod titulom FOTOMODEL FACEBOOKA BOSNE I HERCEGOVINE, Magdalena Milošević pod titulom TOP FACE FOTOMODEL BOSNE I HERCEGOVINE, Jasmina Habibija pod titulom FOTOMODEL FASHION M BOSNE I HERCEGOVINE, Leona Blaž pod titulom FOTOMODEL MEDIJA BOSNE I HERCEGOVINE, Tanja Karać pod titulom FOTOMODEL ŠARMA BOSNE I HERCEGOVINE, Mija Mrnjavac pod titulom II PRATILJE FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE, Ema Meškić pod titulom I PRATILJE FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE, te pobjednica večeri prelijepa Ejla Prguda pod titulom TOP FOTOMODEL BOSNE I HERCEGOVINE.


Više detalja i fotohrafije pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI