FOTO/ Pozirali na Starom mostu

Transrodna pjevačica Electra Elite se udala za Mostarca: Ko je biznismen i sportista iz BiH koji je osvojio njeno srce?

Lifestyle 18.10.21, 12:42h

Transrodna pjevačica Electra Elite se udala za Mostarca: Ko je biznismen i sportista iz BiH koji je osvojio njeno srce?
Pjevačica je prošle sedmice iz Ciriha doputovala u Sarajevo, gdje je odsjela sa prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru

 

Transrodna pjevačica Electra Elite u subotu se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića, a Kurir je objavio i ekskluzivne fotografije sa vjenčanja.

 

Pjevačica je prošle sedmice iz Ciriha doputovala u Sarajevo, gdje je odsjela sa prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru.

 

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Electru uz njen najvažniji trenutak i životni preokret.

 

"Electru je krajem avgusta ovdje godine zaprosio biznismen, koji se u nju zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se u maju tokom njenog boravka u Bosni i Hercegovini i od tada su nastavili kontakt, a ubrzo započeli vezu", priča izvor Kurira i nastavlja:

 

"On ju je nekoliko puta posjetio u Cirihu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni odnos", otkriva izvor Kurira i dodaje da Nenadu ne smeta Electrin posao, naprotiv, podržava je u svemu.

 

"Prije nego što ju je upoznao, bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj predlagao da promijeni zanimanje. Naprotov, zavoleo je takvu kakva jeste, zato je i riješio da je oženi", kaže izvor.

 

Inače, Electra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila apsolutnu podršku svoje porodice, a bivša supruga joj je najbolja prijateljica.

 

Ostale fotografije mladenaca možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI