VIDEO/ PODIJELILA ISKUSTVO

Ella Dvornik do detalja pokazala svoje nove grudi: 'Ljekar mi je rekao da nikada nije vidio takvu asimetriju...'

Showbizz 16.10.21, 15:47h

Ella Dvornik do detalja pokazala svoje nove grudi: 'Ljekar mi je rekao da nikada nije vidio takvu asimetriju...'
Nisam htjela silikone, razmišljala sam o transferu masti. Međutim, rekli su mi da to nije najtrajnija opcija... Ljekar mi je rekao da nikad nije vidio takvu asimetriju grudi, ali i bradavica – pojasnila je Ella te u video snimku sve i vizuelno ilustrirala

 

 

 

 


Ella Dvornik nedavno je operisala nos, ali istovremeno se podvrgla još jednoj operaciji - povećala je grudi.


Influenserica je svoje iskustvo podijelila sa pratiteljima putem videa na YouTubeu, a na početku je ispričala kako se prošle godine uplašila za zdravlje svojih grudi.


- Prošle godine, dok sam plesala na Baby shark s Balie, napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti. Otišla sam na pregled i, na sreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara – rekla je Ella i dodala da je oko dva mjeseca patila zbog te ciste.


Potom je ispričala zašto je povećala i korigirala grudi...


- Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne – rekla je i objavila fotografiju svojih asimetričnih grudi prije operacije.

 

ella-dvornik-grudi


- Nisam htjela silikone, razmišljala sam o transferu masti. Međutim, rekli su mi da to nije najtrajnija opcija... Ljekar mi je rekao da nikad nije vidio takvu asimetriju grudi, ali i bradavica – pojasnila je Ella te u video snimku sve i vizuelno ilustrirala.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI